Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

OT-Koronawirus/COVID19/SARS-CoV-2/pandemia - a wakacje 2020

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
robertms
Cromaniak
Re: Koronawirus/COVID19/SARS-CoV-2/pandemia - a wakacje 2020

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 23.07.2020 23:16

alechandro napisał(a):
seta1 napisał(a):alechandro musimy takich ludzi odpuścić,szkoda nerwów,raz jest królową Chorwacji,innym razem wyzywa Polskę i noszenie maseczek,teraz znowu inne historie ,ignorujmy ,pozdrowienia z Chorwacji jest lepiej niż w poprzednich latach ale bez przesady.

Dlatego też napisałem, że nie będę z nią polemizował, teraz okazuje się, że pogoda w Polsce była wyśmienita ale kiedy skoro moi znajomi temu przeczą. Jak się jednak w ciągu 4 lat naprodukowało postów to trzeba pisać, byle by zaznaczyć swoją obecność :wink:

Odpuść... #janusz & #anakin, szkiełko? czy oko...?

Mam co prawda z 10x mniej aktywnosci od #alechan... w dluzszym czasie, ale czy to jakis wyróżnik...? Moze mam wiecej zawieszen? Ale to za szczerosc, nie za wazeline i "cukier"...

Zdrówka!
Ostatnio edytowano 23.07.2020 23:21 przez robertms, łącznie edytowano 1 raz
croner
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croner » 23.07.2020 23:18

alechandro napisał(a):
seta1 napisał(a):alechandro musimy takich ludzi odpuścić,szkoda nerwów,raz jest królową Chorwacji,innym razem wyzywa Polskę i noszenie maseczek,teraz znowu inne historie ,ignorujmy ,pozdrowienia z Chorwacji jest lepiej niż w poprzednich latach ale bez przesady.

Dlatego też napisałem, że nie będę z nią polemizował, teraz okazuje się, że pogoda w Polsce była wyśmienita ale kiedy skoro moi znajomi temu przeczą. Jak się jednak w ciągu 4 lat naprodukowało postów to trzeba pisać, byle by zaznaczyć swoją obecność :wink:

Chłopie... to nie jest jakaś ,,Ona,,. Do Ciebie nic nie dociera, wielu Ci to mówi... niby z nikim nie polemizujesz, ale do każdego sie plu...sz
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 23.07.2020 23:19

Anakin jest pamietliwym moderatorem, który ma pamięć jak mu za dziecka kolega lizaka zawinął.
Ja obrywam jeszcze za znęcanie się na jego ukochanym Pagu za czasów gdy moderatorem jeszcze nie był (z 4 lata temu).
Alechandro robi tutaj Meksyk, a inni zbierają ostrzeżenia i bany. Z pewnością kilka razy poparł moderatora i jest lżej traktowany bo inaczej sobie tego nie mogę wytłumaczyć.
Sytuację pozostawiam dla sumienia Anakina.
Dowodów nie ma, są tylko odczucia.
croner
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croner » 23.07.2020 23:24

kaeres napisał(a):Anakin jest pamietliwym moderatorem, który ma pamięć jak mu za dziecka kolega lizaka zawinął.
Ja obrywam jeszcze za znęcanie się na jego ukochanym Pagu za czasów gdy moderatorem jeszcze nie był (z 4 lata temu).
Alechandro robi tutaj Meksyk, a inni zbierają ostrzeżenia i bany. Z pewnością kilka razy poparł moderatora i jest lżej traktowany bo inaczej sobie tego nie mogę wytłumaczyć.

Popieram w pełnej rozciągłości...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.07.2020 23:42

croner napisał(a):Chłopie... to nie jest jakaś ,,Ona,,

Aaa, czyli miałem rację, że to ktoś wyjątkowy ale wybacz, dla mnie to zwykły użytkownik, jak każdy inny...jeżeli się mylę to oświeć mnie bo chyba coś mnie ominęło :wink:

croner napisał(a): do każdego sie plu...sz

A konkrety, do kogo się pluję dokładnie ? Bo tutaj są setki użytkowników więc wymienienie dla Ciebie 20 z nich nie powinno stanowić dla Ciebie problemu.

Daleki jestem od paniki ale jestem świadomy zagrożenia i się tego nie wstydzę a ignorancja mnie poraża. Na szczęście osoby, które uważają, że zagrożenia nie ma i nie muszą stosować się do zaleceń to mniejszość.
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 23.07.2020 23:45

alechandro napisał(a):Trochę wiem o cro bo byłem więcej razy od Ciebie ale to nieistotne bo nie zamierzam z Tobą polemizować. No i nic o mnie nie wiesz, życzę Tobie powodzenia :papa:
I nic o mnie nie wiesz kobieto, nie wystawiaj się ponad innych bo to Ty na każdy temat masz coś do powiedzenia.

płynie...

Odpuść..., teraz trudne czasy -> Covid19...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2020 06:19

kaeres napisał(a):Anakin jest pamietliwym moderatorem, który ma pamięć jak mu za dziecka kolega lizaka zawinął.

Dziwię się bardzo,że jeszcze nie zdjęto Twojego postu. Ponieważ tu ma rację bytu tylko regulamin i jego wykładnie.

Dla rozładowania atmosfery francuski klasyk.
Ostatnio edytowano 24.07.2020 06:27 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.07.2020 07:07

Ja to widzę tak..
Spierają się na forum dwie osoby, jedna z drugą się nie zgadza, pewnie się też nie lubią.
Jedna ma swoją wizję świata, druga widzi go inaczej.
Obserwuje to wszystko publiczność, która również ma swoje sympatie i antypatie i poprzez nie ocenia ten dialog.
Dialog, który może i nie jest miły, ale nie wymaga jakiejkolwiek interwencji.
Nagle wchodzi user, który ni z gruchy ni z pietruchy wcina się w dyskusje i personalnie atakuje jednego z uczestników, mimo, że ostrzegałem czym to się skończy.
Nie mam zwyczaju rzucać słów na wiatr, więc stało się co się stało.
I zawsze tak się będzie działo.
I dotyczy to wszystkich, bez względu na staż na forum (alechandro też był niedawno zawieszony).

Nie ma w Regulaminie zapisu, który mówi, że karze podlega ktoś "denerwujący".
Jest dostępna na forum opcja "wróg", której użycie powoduje, że postów takich osób nie widać.
Wystarczy jej użyć i mamy święty spokój.
Pytanie brzmi - dlaczego nie chcemy?

Do reszty się nie będę odnosił,bo są to tylko Twoje wizualizacje, do których masz pełne prawo, ale co do jednego masz rację - tak, pamięć mam świetną.

ps.zrobiłem wyjątek i wytłumaczyłem jeszcze raz jak to działa.
Zrobisz z tą wiedzą co zechcesz.
Zgadzać się ze mną absolutnie nie musisz.
Pepe12345
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepe12345 » 30.07.2020 16:12

Janusz Bajcer napisał(a):
Adasko75 napisał(a):
el_guapo napisał(a):O tym że nasz nieRząd jest niespełna rozumu, a premier łże w żywe oczy to już chyba każdy wie..

nie KAŻDY wie, tylko L E W A K wie! (bo dla niego to GWno i tvn jest wyrocznią!)

Komentarz zbyteczny :idea:
Otrzymujesz ostrzeżenie :idea:

Że tak z ciekawości zapytam czy poprzednik też dostał?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.07.2020 16:25

Odpowiedź jest ukryta w tym wątku.
Mała podpowiedź - nie na tej stronie.

A coś w temacie masz do powiedzenia?
toto5
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) toto5 » 30.07.2020 16:29

Pepe12345 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
Adasko75 napisał(a):
el_guapo napisał(a):O tym że nasz nieRząd jest niespełna rozumu, a premier łże w żywe oczy to już chyba każdy wie..

nie KAŻDY wie, tylko L E W A K wie! (bo dla niego to GWno i tvn jest wyrocznią!)

Komentarz zbyteczny :idea:
Otrzymujesz ostrzeżenie :idea:

Że tak z ciekawości zapytam czy poprzednik też dostał?

Też mnie ciekawi, czy jest tu jakaś sprawiedliwość, czy tylko widzimisię moderatora ?
A żeby było w temacie, to Chorwacja dzisiaj 78, czyli znów lekko w górkę.
Pepe12345
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepe12345 » 30.07.2020 16:33

Czyli nie dostał. Jak się traktuje ludzi to wszystkich jednakowo, a nie wybiórczo, z podwójnymi standardami. Jeden- "no no, niewolno", a drugi- ostrzeżenie od pierwszego strzału. Sam jestem od 14 lat modem na innym forum i straszenie wilka lasem na mnie zbytnio nie działa.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.07.2020 16:36

Pepe12345 napisał(a):Czyli nie dostał. Jak się traktuje ludzi to wszystkich jednakowo, a nie wybiórczo, z podwójnymi standardami. Jeden- "no no, niewolno", a drugi- ostrzeżenie od pierwszego strzału. Sam jestem od 14 lat modem na innym forum i straszenie wilka lasem na mnie zbytnio nie działa.

Dostałeś odpowiedź, więc sobie poszukaj.
Z ostrzeżeniem, więc radzę powstrzymać się od dalszych komentarzy i zapoznać z regulaminem forum.
Pepe12345
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepe12345 » 30.07.2020 16:39

anakin napisał(a):
Pepe12345 napisał(a):Czyli nie dostał. Jak się traktuje ludzi to wszystkich jednakowo, a nie wybiórczo, z podwójnymi standardami. Jeden- "no no, niewolno", a drugi- ostrzeżenie od pierwszego strzału. Sam jestem od 14 lat modem na innym forum i straszenie wilka lasem na mnie zbytnio nie działa.

Dostałeś odpowiedź, więc sobie poszukaj.
Z ostrzeżeniem, więc radzę powstrzymać się od dalszych komentarzy i zapoznać z regulaminem forum.

Mam gdzieś to Twoje ostrzeżenie i te Twoje dziadowskie, uliczne standardy. Kasuję sobie konto. Miło było.
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 30.07.2020 16:43

Pepe12345 napisał(a):Czyli nie dostał. Jak się traktuje ludzi to wszystkich jednakowo, a nie wybiórczo, z podwójnymi standardami. Jeden- "no no, niewolno", a drugi- ostrzeżenie od pierwszego strzału. Sam jestem od 14 lat modem na innym forum
Coś kiepskiego moda tam na tym innym forum mają, że nie potrafi znaleźć czy jakiś użytkownik dostał ostrzeżenie.
:?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.