kaeres napisał(a):Anakin jest pamietliwym moderatorem, który ma pamięć jak mu za dziecka kolega lizaka zawinął.
Ja obrywam jeszcze za znęcanie się na jego ukochanym Pagu za czasów gdy moderatorem jeszcze nie był (z 4 lata temu).
Alechandro robi tutaj Meksyk, a inni zbierają ostrzeżenia i bany. Z pewnością kilka razy poparł moderatora i jest lżej traktowany bo inaczej sobie tego nie mogę wytłumaczyć.
Sytuację pozostawiam dla sumienia Anakina.
Dowodów nie ma, są tylko odczucia.
Ja to widzę tak..
Spierają się na forum dwie osoby, jedna z drugą się nie zgadza, pewnie się też nie lubią.
Jedna ma swoją wizję świata, druga widzi go inaczej.
Obserwuje to wszystko publiczność, która również ma swoje sympatie i antypatie i poprzez nie ocenia ten dialog.
Dialog, który może i nie jest miły, ale nie wymaga jakiejkolwiek interwencji.
Nagle wchodzi user, który ni z gruchy ni z pietruchy wcina się w dyskusje i personalnie atakuje jednego z uczestników, mimo, że ostrzegałem czym to się skończy.
Nie mam zwyczaju rzucać słów na wiatr, więc stało się co się stało.
I zawsze tak się będzie działo.
I dotyczy to wszystkich, bez względu na staż na forum (alechandro też był niedawno zawieszony).
Nie ma w Regulaminie zapisu, który mówi, że karze podlega ktoś "denerwujący".
Jest dostępna na forum opcja "wróg", której użycie powoduje, że postów takich osób nie widać.
Wystarczy jej użyć i mamy święty spokój.
Pytanie brzmi - dlaczego nie chcemy?
Do reszty się nie będę odnosił,bo są to tylko Twoje wizualizacje, do których masz pełne prawo, ale co do jednego masz rację - tak, pamięć mam świetną.
ps.zrobiłem wyjątek i wytłumaczyłem jeszcze raz jak to działa.
Zrobisz z tą wiedzą co zechcesz.
Zgadzać się ze mną absolutnie nie musisz.