Kapitańska Baba napisał(a):alechandro napisał(a):Adaśko, nie wiem o co ci chodzi ale zmień leki
Nigdy nie przestanie mnie dziwić tolerancja dla takich odzywek na tym forum
Śmiech przez łzy..., nie tylko na tym forum...
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):alechandro napisał(a):Adaśko, nie wiem o co ci chodzi ale zmień leki

.png)
Adasko75 napisał(a):alechandro napisał(a):Dziękuję za poZdrówka ale masz z tym do czynienia teraz. Gdzie Twoja przyjaciółka forumowa tam i Ty
.png)
alechandro napisał(a):Adaśko, robertms i kapitańska baba...cóż za doborowe towarzystwo wzajemnych lizusów reaguje na każdy mój wpis, rozpiera mnie duma![]()
Adaśko to już as do sześcianu, założył konto tylko po to aby mnie pouczać

.png)
Prawdziwy Polak napisał(a):"Chorwacja umieszczona przez Włochy i Serbię na „czerwonej” liście krajów. Od poniedziałku Austria wprowadza obowiązek negatywnego testu nie starszego niż trzy dni lub testu po powrocie z Chorwacji."
https://vijesti.hrt.hr/643816/covid-19-nove-informacije
.png)
.png)

śląski gorol napisał(a):Jesteś świadom tego iż postrzegany jesteś jako cieć poszukujący sensacji ?
Albo studiowałeś dziennikarstwo, na którym uczą jak nie kłamać ale pier*** półprawdę albo masz jakąś tajną misję wkur*** spokojnego forum ?
.png)