rodaivuk napisał(a):Piękne wyniki. Na desce ciężko ukręcić tyle kilometrów. No i bratwurst, sznapsy i Franciszek zabiera trochę czasu

No tak

Franciszek ważny, łyk talentu

Mnie jakoś bardziej podszedł Stiegl i zillertalskie piwo.
rodaivuk napisał(a):Na 4 wyjazdy trzy zwałki w tym jedna z wizytą w szpitalu. Tylko raz przejeździłem całe 6 dni

My drugi raz

Na wizytę w szpitalu też się załapałam, ale nie z powodu kontuzji narciarskiej.
Potter napisał(a):maslinka napisał(a): Ale był to najlepszy wyjazd ze wszystkich naszych narciarskich

Bo gdyż dlaczego

?
Z wielu powodów

Głównie dlatego, że podczas dwóch ostatnich wyjazdów narciarskich chorowałam (problemy z przewodem pokarmowym) i nie mogłam się w pełni cieszyć nartowaniem. Poza tym teraz mieliśmy kwaterkę w centrum miasteczka, w Finkenbergu. Wieczorne wypady na piwo czy pizzę były bardzo fajne. Jazda na nartach sprawia nam też coraz więcej frajdy, bo chyba więcej umiemy niż kiedyś

Potter napisał(a):No kochana ! Szacun WIELKI !
Dzięki. Robiliśmy przerwy, żeby nie było, że jak hardcory, bez odpoczynku

Zaczynaliśmy wcześnie, a kończyliśmy koło 15:00 - 16:00; dałoby się jeszcze dłużej, ale czasami słuchaliśmy głosu rozsądku

Potter napisał(a):A powiedz proszę, które stoki tym razem przypadły Ci szczególnie do gustu?
W Zillertalu byliśmy po raz drugi. I tak jak poprzednio, najbardziej podobało mi się w Königsleiten i naszym tegorocznym odkryciu - ośrodku tuż obok: Hochkrimml / Gerlosplatte. Urozmaicone trasy i cudne widoki.
Na drugim miejscu postawiłabym Hochzillertal - Hochfügen, ze wskazaniem na ten drugi ośrodek. W Hochzillertal jest super infastruktura (kanapy z osłonami i heizungiem

), ale, jak dla mnie, trasy zbyt podobne do siebie (na jednej górce

). Hochfügen jest bardziej wysokogórski, ma długie, fajnie nachylone trasy.
Penken - nasz najbliższy ośrodek, podobał mi się dużo bardziej niż 3 lata temu. Z tym, że nie główna jego część (niecka z Harakiri i Devil's Run), ale "podośrodki" - Rastkogel i Eggalm. Zwłaszcza Rastkogel

Arena Zell jakoś w tym roku mi się nie podobała. Może dlatego, że nie przyłożyli się do przygotowania stoków tak, jak w innych ośrodkach.
A Tobie gdzie się najbardziej podobało?