.png)
Morticia napisał(a):...ale w komentarzach na google piszą o jakiejś plaży, że płatne prysznice, prawda to? Są tam jakieś plaże z bezpłatnymi? Po każdym wyjściu z morza muszę się opłukać bo nie wysiedzę w tej soli.
.png)
Morticia napisał(a):Wyspa raczej nie…
A co powiecie o Tucepi? Może ktoś poleci jakiś apartament dla dwóch osób?
.png)
romuald22 napisał(a):Morticia napisał(a):...ale w komentarzach na google piszą o jakiejś plaży, że płatne prysznice, prawda to? Są tam jakieś plaże z bezpłatnymi? Po każdym wyjściu z morza muszę się opłukać bo nie wysiedzę w tej soli.
W zeszłym roku w Podgorze. 20 eurecentów za 40 sekund. Można się opłukać jak ktoś wrażliwy na sól. Z innej strony. Jak kogoś stać jechać do Chorwacji na wakacje i nie ma 1 euro na luksus???
.png)
599 napisał(a):Morticia napisał(a):Wyspa raczej nie…
A co powiecie o Tucepi? Może ktoś poleci jakiś apartament dla dwóch osób?
jak mówił klasyk:
"będzie Pani zadowolona",
nie wiem kiedy w wrześniu jedziecie i ile osób,
jeśli w dwie osoby to raczej nie będziecie mieli najmniejszych problemów
z znalezieniem kwatery,nawet w pierwszej lini,
co "100"kroków darmowe prysznice( w zeszłym roku jeszcze darmowe),
knajpek bez liku,polecam Stara Barke rozssądna cenowo,jeśli chcesz bardziej
"eksluziw" to polecam konobę Rańć,
choć ceny są tam lekko"inne"![]()
ale warto się tam choćby przejść ,koniecznie jak jest juz ciemno,
we wrześniu jest szybciej ciemno więc nie ma problemu,![]()
klimatyczne miejsce,
w Tucepi jest wszystko co potrzeba,
od 2014 jestem tam przynajmniej raz w roku,
.png)
romuald22 napisał(a):Morticia napisał(a):Kto powiedział, że nie ma?
To po co się pytać o bezpłatne prysznice? I wchodzić do słonego morza? Nie lepiej nad polskie jeziora?
.png)
dekoder napisał(a):Może po to, aby się opłukać ze słonej wody, zwłaszcza kiedy nie wraca się prosto do hotelu czy apartamentu? Sól z wody morskiej nie jest zbyt przyjemna dla skóry i włosów gdy jest gorąco.
.png)
romuald22 napisał(a):dekoder napisał(a):Może po to, aby się opłukać ze słonej wody, zwłaszcza kiedy nie wraca się prosto do hotelu czy apartamentu? Sól z wody morskiej nie jest zbyt przyjemna dla skóry i włosów gdy jest gorąco.
Ależ ja to rozumiem. Też lubię się opłukać z soli po kąpieli w słonym morzu. Tylko tutaj ktoś pyta o BEZPŁATNE prysznice. Jak ktoś ma kasę na wakacje i jedzie taki kawał drogi to 1 euro zrobi różnice?
.png)
dekoder napisał(a):Masz rację nie doczytałem, chociaż jest pewien niuans. Jeśli ktoś by się pytał o bezpłatne prysznice jako takie, potraktować by to można było w kategoriach żenująco-humorystycznych. Pytająca jednak pyta o bezpłatne prysznice pod kątem wrażliwej skóry i konieczności wypłukania się po każdym wyjściu z wody. W ciągu kilku godzin plażowania tych wyjść może być kilka-kilkanaście, więc jeśli prysznic kosztuje np. 1€, to trochę hajsu można wtedy wydać.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne