mysza73 napisał(a):My całą imprezę kończymy 14 maja
O szczęściary!
.png)

.png)
Beata W. napisał(a):Szykujesz już się to tego Rzymu
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Szykujesz już się to tego Rzymu
No zaaara, jeszcze tych matur nie pozdawałyśmy![]()
A wiesz, że moje dziecko nabyło (za pieniądze rodziców ofkors) kolejny bilecik do Rzymu
![]()
We wrześniu z koleżanką se poleci ...
.png)
Dziś i jutro to co najważniejszeBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):Szykujesz już się to tego Rzymu
No zaaara, jeszcze tych matur nie pozdawałyśmy![]()
A wiesz, że moje dziecko nabyło (za pieniądze rodziców ofkors) kolejny bilecik do Rzymu
![]()
We wrześniu z koleżanką se poleci ...
A te matury to już chyba tylko jakieś formalności Wam zostały przecież![]()
No boję sięBeata W. napisał(a):No to pięknie, taki mocny wstęp w dorosłe życieI nie boisz Jej się tak puścić z koleżanką w daleki świat
.png)
Beata W. napisał(a):No to trzymam kciuki w takim razie![]()
Mądre dziewczyny to dadzą radęPrzypominam sobie jakieś dobre rady, które Ty dostałaś od męża jak byłaś z Potter, na pewno pomogą

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):No to trzymam kciuki w takim razie![]()
Mądre dziewczyny to dadzą radęPrzypominam sobie jakieś dobre rady, które Ty dostałaś od męża jak byłaś z Potter, na pewno pomogą
No wiesz, ja i Potter jednak deczko mądrzejsze jesteśmy
ale dobre rady można wykorzystać .png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):No to trzymam kciuki w takim razie![]()
No oczywista oczywistośćale dobre rady można wykorzystać
, bierz się za relacje 
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):No to trzymam kciuki w takim razie![]()
No oczywista oczywistośćale dobre rady można wykorzystać
Mam taką dla Ciebie, bierz się za relacje

.png)
No mam nadziejęBeata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Mam taką dla Ciebie, bierz się za relacje
No jakoś mi ten Ejlat stanąłA majówka jeszcze tamta nie skończona, ale się poprawię
Podstawa luzikMikromir napisał(a):No i jak Ci idzie pp z angola? Łatwizna, prawda?
.png)
Toż to cerkiew. Jak są Rosjanie, bogaci, to i cerkiew na bogatomysza73 napisał(a):Mam spory problem, żeby objąć kościół w całości ...![]()
.png)
No właśnie na początku zdjęcia były w takiej kolejności jak wrzucałam i bardzo zaczęłam chwalić to g+,piekara114 napisał(a):Widzę, że współpraca z g+ dobrze Ci idzie... Czy też po pewnym czasie nie wrzuca Ci do albumu zdjęć po kolei i trzeba je szukać? Beznadzieja to te linki, gdzie nie widać numeru fotki i jeszcze takie długaśne, no ale cóż....
No mówię przecież, że kościółekpiekara114 napisał(a):Toż to cerkiew. Jak są Rosjanie, bogaci, to i cerkiew na bogatomysza73 napisał(a):Mam spory problem, żeby objąć kościół w całości ...![]()

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe