kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Jak można być TAK BARDZO BEZCZELNYM.....
... a co Tony u Was inna pogoda niż na zdjęciach powyżej ...... to muszę syna zawrócić bo rano pojechał do Rewy ...
...
Pozdrawiam.
6 stopni i wiatr dmucha

.png)
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Jak można być TAK BARDZO BEZCZELNYM.....
... a co Tony u Was inna pogoda niż na zdjęciach powyżej ...... to muszę syna zawrócić bo rano pojechał do Rewy ...
...
Pozdrawiam.

.png)
.png)
.png)
...ale ja tam swoje wiem .png)
Potter napisał(a):Ja składam oficjalny wniosek żeby w ramach bojkotu NIE CZYTAĆ RELACJI Myszy z Portugalii.
W tym miejscu rzeczona zapewne zechce wtrącić, że ona wcale nie zamierzała pisać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ale ja tam swoje wiem
. O !

.png)
A kopao w dupao byś chciałaPotter napisał(a):Ja składam oficjalny wniosek żeby w ramach bojkotu NIE CZYTAĆ RELACJI Myszy z Portugalii.
W tym miejscu rzeczona zapewne zechce wtrącić, że ona wcale nie zamierzała pisać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ale ja tam swoje wiem
. O !

.png)
.png)
elka21 napisał(a):Potter napisał(a):A może i nie zmarznie bo mi coś o Ciepłych Gaciach pisała ...
Przeczytaj jeszcze raz dokładnie, może pisała, że masz je podrzucić na lotnisko![]()
![]()
![]()

.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ubierze te nowe ciuszki z Milano na cebulkę...ma już wprawę.... Jakby ktoś zapomniał o co chodzi
.png)
Ale Mysza dopiero co była na zakupach w Milano, więc za pewne wzięła nowe ciuszki ze sobą....Beata W. napisał(a):No pamiętamy, ale to chyba ciuszki z Grecji były. A szoku naprawdę myszy nie zazdroszczę. 3 stopnie za oknem
![]()
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe