sito_zabrze napisał(a):Dzisiaj miałem pobierany wymaz, jutro wynik
To pędż szybko po zakupy bo potem Cię udupią na 10 dni
.png)
sito_zabrze napisał(a):Dzisiaj miałem pobierany wymaz, jutro wynik
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):U nas zawsze wszystkiego dużo![]()
Trzy szuflady w zamrażarce zawsze pełne, mąkę mamy zawsze w szafie bo sporo się piecze.
Zakupy zrobi dzisiaj Aśka bo mnie tak naparza dynia jak nigdy wcześniej. Ból nie do opisania 24h na dobę
.png)
Kiepura napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dzisiaj miałem pobierany wymaz, jutro wynik
Tak szybko

.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Kiepura napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dzisiaj miałem pobierany wymaz, jutro wynik
Tak szybko
Jak szybko? Normalnie, w czwartek przed 12 miałam wymaz, w piątek przed południem wynik. Nie wierz we wszystko co internety piszą
Aha - i na wymaz byłam pierwsza w kolejce, za mną kiedy wychodziłam nie było nikogo - miasto wojewódzkie. Cała procedura trwała nie dłużej niż 60 sekund - maż nie zdażył zaparkować jak już byłam po wszystkim
.png)
sito_zabrze napisał(a):U mnie punkt czynny od 12.45
Byłem o 12.35 i już stało przede mną jakieś 25 aut.
Szło szybko i sprawnie
Ja mam 41 lat i też nie przechodzę tego lekko
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a):U mnie punkt czynny od 12.45
Szło szybko i sprawnie
To znaczy co Ci sie dzieje jeśli nie tajemnica?
.png)
sito_zabrze napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):sito_zabrze napisał(a):U mnie punkt czynny od 12.45
Szło szybko i sprawnie
To znaczy co Ci sie dzieje jeśli nie tajemnica?
Mega osłabienie organizmu, gorączka, lekki kaszel i ból głowy włącznie z oczami jakiego jeszcze nie zaznałem. Od tygodnia 24h na dobę boli mnie łeb, śpię po 2h , potem 4h się przewracam i nad ranem znowu zasypiam na 2-3h.... Tabletki raz działają raz nie
.png)
.png)
Habanero napisał(a):Jak sito ze smakiem i węchem ?
Zdrowiej szybko, pozdrawiam.