.png)
alechandro napisał(a):Nie chce mi się na telefonie grzebać bo kilka kwiatków sprzed 2-3 miesięcy wrzuciłbym tutaj ale nie wierzę, że ktoś jest zdolny do takiej hipokryzji.
wikol napisał(a):Czy kolega #alechandro dalej gardzi polskimi wakacjami ?
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Jadą z nim sami do szpitala. Tam lekarz orzeka że natychmiast trzeba ciąć. Ale nie trafia na stół operacyjny - przed chwilą otrzymałam informację że leży w izolatce bo jak mu powiedziano ma niepewne testy na Covid. Ma leżeć aż padnie???? I zostanie zapisany jako ofiara covida?
.png)
lew napisał(a):.....skoro nie twoja diagnoza ,czyli się tym "nie znasz" , tak jak na zasadności noszenia masek, to po co pisać
surfing napisał(a):to czemu we Francji czy Hiszpanii gdzie lockdown już jest od kilku tygodni, maski od września nawet w biurach a codziennie są notowane rekordy zakażeń/testów?
źródło: https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,4813120Od sierpnia ukarano w ten sposób kilka tysięcy osób, z czego ponad 2 tys. w aglomeracji Madrytu.
.png)
wikol napisał(a):Najbardziej wygadani są ci którzy nie mieli styczności z wirusem lub tej styczności nie miała najblizsza im osoba.
Tak jak u nas w robocie. Najbardziej wyszczekani i najmądrzejsi to ci bez wykształcenia wyższego i studiów
boboo napisał(a):...
Czy naprawdę tak trudno pojąć, że maska i odstęp nie tyle powstrzymują epi/pandemię, ile ją spowalniają?
I to już jest bardzo duży plus.
"Stabilna pozycja boczna, tętno 70."

Kapitańska Baba napisał(a):A Ty się tak znasz że wciaż piszesz? Kiedyś już prosiłam - pokaż swój dyplom lekarzu
.png)
alechandro napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):A Ty się tak znasz że wciaż piszesz? Kiedyś już prosiłam - pokaż swój dyplom lekarzu
Przyganiał kocioł garnkowi ale przecież to ty jesteś znawcą, która zna się na "fszystkim", wiele razy prosiłem cię abyś skończyła pisać dyrdymały ale jak pisałaś głupoty tak nadal to robisz. Gdybyś była choć trochę bystra, wyczytałabyś między wierszami, że duża część użytkowników ma cię powyżej uszu.
.png)
wikol napisał(a):Najbardziej wygadani są ci którzy nie mieli styczności z wirusem lub tej styczności nie miała najblizsza im osoba.
Tak jak u nas w robocie. Najbardziej wyszczekani i najmądrzejsi to ci bez wykształcenia wyższego i studiów
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.