No ale za bardzo nie miał wyboru

.png)
.png)
tony montana napisał(a):Trasa wygląda sympatycznie, no i ponad 1000metrow to już z coś. A jakie przewyższenie było?(z jakiej wysokości startowaliscie)?
.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Trasa wygląda sympatycznie, no i ponad 1000metrow to już z coś. A jakie przewyższenie było?(z jakiej wysokości startowaliscie)?
Tony, skąd Ty wróciłeś, że takie pytania zadajesz![]()
To tak jak ja bym Cię zapytała jaka pogoda będzie 11 września we Rzymie
.png)
To wiele tłumaczytony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Trasa wygląda sympatycznie, no i ponad 1000metrow to już z coś. A jakie przewyższenie było?(z jakiej wysokości startowaliscie)?
Tony, skąd Ty wróciłeś, że takie pytania zadajesz![]()
To tak jak ja bym Cię zapytała jaka pogoda będzie 11 września we Rzymie
Z Ciechocinka
No nasz apartman może ze 20 m npm byłtony montana napisał(a):No chyba nie powiesz że z poziomu morza?

.png)
) około południa udajemy się na plażę

.png)
mysza73 napisał(a):
To fioletowe i żółte jest bardzo ładne ... ale drapie toto jak nie wiem co![]()
mysza73 napisał(a):
Po krótkiej regenerazju sił (to mój mąż) około południa udajemy się na plażę
![]()
Ale mam tylko jedno zdjęcie ... i to z pozycji leżącej![]()
.png)

.png)
mysza73 napisał(a):Będąc tu poprzednim razem nabyłam na dzisiejszą wieczorną okoliczność cudne kolczyki![]()
I od tej pory zżerała nas (tzn mnie i Zuzię) zazdrość, bo też takie chciałyśmy
![]()
To bym spróbowała... No i widzę w memu moje ulubione chops lamb - cena bardzo fajna....mysza73 napisał(a):To moje - jagnięcina ze słodkimi ziemniakami - pychota![]()
.png)
Te cudne kolczyki z okiem proroka (ale takim dyskretnympiekara114 napisał(a):Co to za cudne kolczyki, których nie nabyłyście? Masz fotkę? Bo wnioskuję, ze koleżanka kupiła, choć nie jestem pewna....
) kupiłam w prezencie dla koleżanki na te urodziny Ceny ogólnie były fajnepiekara114 napisał(a):To bym spróbowała... No i widzę w memu moje ulubione chops lamb - cena bardzo fajna....mysza73 napisał(a):To moje - jagnięcina ze słodkimi ziemniakami - pychota![]()
.png)
, ale koło naszego apartmana, tzn nie tak dosłownie koło