Moje wielkie greckie wakacje! - cz.IV Naxos+Santorini
Słowenia, Czarnogóra, Albania, a nawet Grecja, Włochy, Hiszpania, a może Floryda, albo ... Słowacja? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
A więc bagaż rejestrowany potrzebny nie tylko na liczne kreacje, ale też na pamiątki różnorakie Do mojej torby podręcznej nic się chyba nie zmieści... Jakoś to przeboleć muszę, skoro nie zabezpieczyłam sobie przestrzeni...
No i oczywiście dziękuję za Twą kolejną świetną relację
Potwierdzam, że wszystkie te piękności, które pokazujesz to najprawdziwsza prawda, a tę kobietę w niebieskiej sukni też widziałam . Wytrzymała jest, ja byłam 2 miesiące po Tobie Dziękuję za relację i wskazówki
Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.
Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.