Lawendy w pełnym rozkwicie jeszcze na Hvarze nie widziałam, mimo trzech pobytów...
Oglądam z przyjemnością. W końcu to Jelsa i Hvar
P.S. Wpisałam Twoją relację na pierwszą stronę KMWH.
.png)
.png)
Bea.ta napisała kiedyś, że w samochodzie musi być porządek, aby w czasie dachowania nie nasypało się do oczumaslinka napisał(a):Imponujesz mi tym idealnie zapakowanym bagażnikiemU nas to niemożliwe, bo zabieramy za dużo rzeczy (lubię być przygotowana na wszystko
), a poza tym jestem bałaganiarą
Ja też. Mam lawendę za oknem na parapecie - pięknie mi kwitniemaslinka napisał(a):Lawendy w pełnym rozkwicie jeszcze na Hvarze nie widziałam, mimo trzech pobytów...
maslinka napisał(a):Oglądam z przyjemnością. W końcu to Jelsa i Hvar![]()
Dziękimaslinka napisał(a):P.S. Wpisałam Twoją relację na pierwszą stronę KMWH.
.png)
piekara114 napisał(a):09.07.2017, niedziela
Tak jakoś się przyjęło, że wieczorem każdego dnia analizowaliśmy wydrukowaną mapę Hvaru (16 posklejanych kartek), Google maps oraz notatki z forum i wybieraliśmy plażę na kolejny dzień. I o poranku wiedzieliśmy, gdzie jedziemy…

.png)
.png)

.png)
.png)
Roxi napisał(a):Jest taka fajna mapa rowerowa do kupienia. Zaznaczone są tam wszystkie szlaki na wyspie i opisane zatoczki. Naprawdę polecam, koszt około 20 kun.
.png)
agata26061 napisał(a):Roxi napisał(a):Jest taka fajna mapa rowerowa do kupienia. Zaznaczone są tam wszystkie szlaki na wyspie i opisane zatoczki. Naprawdę polecam, koszt około 20 kun.
Gdzie taką nabyć?
.png)
agata26061 napisał(a):Roxi napisał(a):Jest taka fajna mapa rowerowa do kupienia. Zaznaczone są tam wszystkie szlaki na wyspie i opisane zatoczki. Naprawdę polecam, koszt około 20 kun.
Gdzie taką nabyć?
.png)
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży