W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Musiało to kiedyś nastąpić... żeby na legalu można tam było jeździć. Pewnie mieszkańcy Sv.N. z domami tuż przy początku drogi, nie do końca będą zadowoleni.
Myślę, że należy to sprawdzić samemu jak to się mówi organoleptycznie. Filmujący skupiał się bardziej na samej drodze niż dojściu do plaży. Bądźmy dobrej myśli i miejmy nadzieję, że nie zapomnieli o miłośnikach tej plaży.
Witam. Czy ktoś z Państwa ma może jakieś informacje na temat dwóch campingów (głównie chodzi mi o cennik): - Petarciča Camp Zavala (zerowy kontakt z właścicielami ☹️) - Paklina Camp Ivan Dolac (czy rzeczywiście jest nieczynny?) Pozdrawiam Katarzyna
Paklina - Ivo już tylko kilka pokoi wynajmuje. Są problemy własnościowe z terenem i część, która była przeznaczona na kamp już nie jest do jego dyspozycji. W Zavali - nie wiem.
krispinus napisał(a):Paklina - Ivo już tylko kilka pokoi wynajmuje. Są problemy własnościowe z terenem i część, która była przeznaczona na kamp już nie jest do jego dyspozycji. W Zavali - nie wiem.