.png)
Ja tak samoBasik_63 napisał(a): Ja bym się na południowej stronie zanudziła po powrocie z plaży.
.png)
.png)
Basik_63 napisał(a):Masz rację, bo nie ważne co ładne ważne co się komu podoba. Ja bym się na południowej stronie zanudziła po powrocie z plaży.
.png)
.png)
michał1234 napisał(a):robertpeti napisał(a):Polecacie jakies male zaciszne plaze w poblizu Ivan Dolac ?
W pobliżu to nie znam. A w samym ID jest kilka. Przynajmniej tak było te bodajże 12 i 10 lat temu. W sezonie jednak dużo lub bardzo dużo ludzi. W centrum jest główna plaża najmniej atrakcyjna. Idąc w lewo po ok. 200 metrach (wzdłuż morza ścieżka spacerowa, mijasz domy i miejsca do plażowania na betonach wśród skałek): na zakręcie jest plażyczka poniżej kempingu, potem ładna trochę zacieniona, i następna kiedyś to była dla nudystów, ale chyba już nie obecnie. Ładne urokliwe zatoczki. Od czasu mojego pobytu widzę na mapie, że trochę się zmieniło. Powstały powyżej nich małe miejsca parkingowe i bar plażowy.
.png)
robertpeti napisał(a):Przepraszam ze troche nie na temat. Wybieram sie do Ivan Dolac i mam pytanie na temat drogi przez tunel Pitve. Czy ktos jechal tamtedy duzym suwem (Volvo xc90) lub widzial Ronnie duze samochody pokonujace droge dojazdowa i tunel? Z gory dziekuje za odpowiedz
.png)
Yanush napisał(a):Basik_63 napisał(a):Masz rację, bo nie ważne co ładne ważne co się komu podoba. Ja bym się na południowej stronie zanudziła po powrocie z plaży.
Zależy od celu jaki chce się osiągnąć na wakacjach, jedni szukają rozrywki, inni ciszy i spokoju.
Ja jeżdżę dla totalnego resetu (czytaj wyciszenia) i do tego południe wyspy jest idealne
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne