Drugie danie i deser były smaczne , ale nie wyjątkowe więc nie zostały uwiecznione.
Po obiadku idziemy spacerkiem do mieszkania
Taka była temperatura
Kawałeczek dalej było już tyle
Wrócimy tu jak odpoczniemy.
.png)
.png)
.png)
aga_stella napisał(a):U Ciebie ogrody piękne. My byliśmy w kwietniu, więc niektóre drzewka miały jeszcze łyse czupryny.
Ciekawy talerz do serowania zupki. Głębokie miał zagłębienie?
aga_stella napisał(a): Przy tej temperaturze - ponad 40 stopni chyba bym kopytka wyciągnęła.
W Sevilli było 29 stopni i narzekałam co nieco.
.png)
.png)
wiola2012 napisał(a):
To Twoja relacja z Izraela zachęciła mnie do wycieczki w tamte rejony. Odnalazłam ją już jak się zakończyła, ale przeczytałam całąŻeby nie Covid, to pewnie już bym stamtąd wróciła.
.png)
piotrf napisał(a):Dodatkowo przy ponownych odwiedzinach jest mnóstwo nowych atrakcji do zobaczenia![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
aga_stella napisał(a):Dzięki. Miło się dowiedzieć, że podobała, bo tak wnoszę skoro nabrałaś chęci na odwiedzenie tego kraju.
aga_stella napisał(a):
W tym roku Izrael ma znów dofinansować loty, więc pewnie będą dobre ceny na bilety. Tyle, że od paru dni znów tam się zrobiło nieciekawie, zwłaszcza w Jerozolimie.
aga_stella napisał(a):
Ale chyba takie temperatury jak mieliście, skutecznie by mnie usadziły na czterech literach.
.png)
wiola2012 napisał(a):Mierz zamiar podług sił...![]()

.png)
CROberto napisał(a):Twoja relacja przypomniała mi , jak bardzo podoba mi się Alhambra...i hiszpańskie klimaty ...
Wczoraj wrzuciłem yt na tv i obejrzałem kilka nowych filmikówtrzeba tam pojechać
![]()
wiola2012 napisał(a):Mierz zamiar podług sił...![]()
CROberto napisał(a):Słuszna uwaga... ....inaczej podłoga może być zaliczona , a nawet bruk, czy gleba...