Ooooohooohooo, trochę się tu zadziało jak mnie nie było
Odniosę się ... choć troszkę nie po kolei ...
DziadekJanusz napisał(a):A co do zdjęć myszy, no cóż. Przedstawiają taką "Andaluzję dla turysty". Andaluzja jest inna. Naprawdę! I warto tą inną Andaluzję poznać, bo to naprawdę przepiękny i przeinteresujący kawałek ziemi.
Hmmmm, pojechałam do Andaluzji jako turysta i taka jest
moja relacja ...
Nie żebym się tu tłumaczyła, ale nie bardzo rozumiem dlaczego miałabym takich zdjęć nie pokazywać
To może napiszesz relację i "przemycisz" nam jak wygląda "prawdziwa" Andaluzja ...
Byle to nie była głównie korrida, bo jak dla mnie to powinna być zakazana. I żeby była jasność, to wszelkie polowania również.
Z ciekawości, przejrzałam Twoje posty na forum (żadnej relacji nie napisałeś, ale jakoś mnie to nie zdziwiło

) i dalszej dyskusji z Tobą nie przewiduję.
A teraz już po kolei
Iwona napisał(a):Cześć

. Trochę czasu już minęło ,a dalszej części Twojej świetnej relacji nie ma

. Będę chciała pojechać do Andaluzji i czekam na dalsze odcinki . Pewnie przygotowujesz się do kolejnego wyjazdu, ale może w tzw. międzyczasie dokończysz relację

Do pokazania zastała mi już właściwie tylko Malaga ...
Ale postaram się zebrać w sobie i dziś lub jutro zakończyć tę relację
Choć tak, przyznaję, myślami jestem już w słonecznej Grecji i lada dzień zaczynam się pakować
marze_na napisał(a):Iwona napisał(a): może w tzw. międzyczasie dokończysz relację

No właśnie

Popatrzyłabym co w tej Maladze warto a co nie warto

.
No właśnie ... się nie udało
Ale bardzo mnie zaskoczyłaś Twoim odbiorem Malagi
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):marekkowalak napisał(a):Tu na Croforum praktycznie sami szurnięci, więc śmiało....
No ale ile razy można jechać ... na Sycylię

No właśnie.....
I w ogóle do Tej ITALII

Właśnie w niedzielę skończyło się
Giro ... i na mojej mapce przybyło sporo nowych miejsc do zobaczenia ... w Italii
piotrf napisał(a):"A mówiłem że tak będzie . . . " - Mysza chciała ( musiała ) dogłębnie poznać Sycylię i wpadła do Etny , czort wie kiedy i gdzie wypłynie
Agnieszko , tu ludzie czekają
Pozdrawiam
Piotr
Hahaha, chciałbyś mnie spalić na stosie, a raczej ugotować w kraterze
Ale ja się Pani Etny nie boję i mam z nią całkiem dobre układy ... jak już ustaliliśmy kto jest Królową i kto rządzi na Sycylii
I z radością znowu się jej pokłonię ... ale dopiero w październiku
marekkowalak napisał(a):A ja właśnie chętnie pooglądam sobie piękne miejscowości z Andaluzji, znaki z nazwami miejscowości, a także autorkę relacji w tychże miejscowościach - i to tutaj, na forum. Tym bardziej, że żadnych social mediów nie używam i nie zamierzam.
Niestety została już tylko Malaga
A co do social mediów ... to też nie posiadam facebooków czy instagramów ... a istnieję