1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
Czy odnalazłam się poza Italią?
Zapraszam na mój mały flirt z Andaluzją

.png)

.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
Chyba nic nowego nie zobaczysz, bo miałaś relację "na bieżąco"marze_na napisał(a):Ale fajnie, że piszesz![]()
Będę miała ściągawkę
Chwilę mi zajęło zanim zaczaiłam o co chodzi z tą "Pani Ratón"te kiero napisał(a):Cuda Pani RatónJezdem
![]()
Na razie jeszcze mam trochę zapału, no i wspomnienia jeszcze świeżete kiero napisał(a):Wiedziałem, że będą super ujęcia, również miejsc, których nie było nam dane, więc z chęcią będę na bieżąco. Wręcz domagam się codziennej porcji![]()
To wschód, powrorny lot był o 6.40te kiero napisał(a):Wieczorna fota zachodem z samolotu mega moment.
Fakt, brzydko nie jesttony montana napisał(a):CUDA CUDA CUDA
Sycylia jest tylko JEDNAtony montana napisał(a):Myszka - chyba już się zakochałaś co? Na równi już z Sycylią - czy jednak...nigdy?
Cześć Aguśmaslinka napisał(a):Hej Aga! Ja też jestemZdjęcia piękne, a Andaluzja kusi. (Do tej pory w Hiszpanii widziałam tylko Walencję i Alicante.) Moja koleżanka była ostatnio na ekspresowej wycieczce (Malaga, Caminito del Rey, Skała Gibraltarska) z dwoma noclegami. Intensywny plan, wróciła zachwycona.
Nie ma co tak się bać tych wypożyczalnimaslinka napisał(a):Jak się tam wybiorę, to raczej na spokojnie i z wypożyczeniem auta, po raz pierwszy![]()
Siadam i robię notatki
Jak widziałam "laski palmowe" na plaży to od razu mi się przypominałeśpiotrf napisał(a):Cześć , Agnieszko , fajnie że piszesz relację , popatrzę Twoimi oczami na miejsca , które już widziałem podczas poprzednich , trzech jak do tej pory wizyt ( ostatnia w grudniu 2025 ) , ale tak pięknych zdjęć nie mam![]()
Trochę nie było czasupiotrf napisał(a):Były kąpiele na Playa de la Malagueta![]()
![]()
No fajny ten kierunekMikromir napisał(a):O wow!!!![]()
Się mi podoba i patrzę na ten kierunek ze sporym zainteresowaniem...![]()
Zdjęcia cuuudne
Ostatnio już zawsze, poza magnesikami, przywożę sobie taką szmacianą torbęMikromir napisał(a):P.S. Super torebka okolicznościowa...

Mam nadzieję, że troszkę przypomnąmarekkowalak napisał(a):Niedawno spędziłem tam prawie tydzień (w dużej części w miejscach ze zdjęć), więc chętnie sobie przypomnę.
Fajnie, że i tu ze mną jesteeśmorgana napisał(a):Aaaaale pięknie.
Dołączam do wycieczki i będę się z radością zachwycać.
To faktmajkik75 napisał(a):Wysyp ostatnio tej Andaluzji![]()
Oczywiściemajkik75 napisał(a):Ale oczywiście z chęcią popatrzę. Jak sama zaczęłaś temat, to napisz czasem co wypada lepiej/gorzej wg Ciebie w porównaniu do Sycylii ...
.png)
mysza73 napisał(a):Chyba nic nowego nie zobaczysz, bo miałaś relację "na bieżąco"marze_na napisał(a):Ale fajnie, że piszesz![]()
Będę miała ściągawkę![]()

.png)
Bo wiedziałam, że w tych miejscach będziesz i nie chciałam Ci za bardzo spojlerowaćmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Chyba nic nowego nie zobaczysz, bo miałaś relację "na bieżąco"marze_na napisał(a):Ale fajnie, że piszesz![]()
Będę miała ściągawkę![]()
Oszczędną baaaaardzo ...
ani Alhambry ...
ani Setenil(a?) ...
Granada też skąpo, bo mam se sama zobaczyć![]()

.png)