Czy u Was też często pojawia się generał error?
Ja pierdzielę, jakie to jest upierdliwe ... aż mi się odechciewa pisać

.png)
.png)
No nie wiem czy tak intensywnie używam ...piekara114 napisał(a):Czasami się pojawia. Stachan wyjaśniał, że to w momentach jak intensywnie używana jest wyszukiwarka.
.png)

trzy motorki z Polski

.png)
mysza73 napisał(a):Mam pytanie do Was ...
, po trzech próbach rezygnuję i idę na spacer .png)
bo to inni użytkownicy jak w tym samym czasie intensywnie używają to jest problemmysza73 napisał(a):No nie wiem czy tak intensywnie używam ...piekara114 napisał(a):Czasami się pojawia. Stachan wyjaśniał, że to w momentach jak intensywnie używana jest wyszukiwarka.
Piszę odcinek, klikam "podgląd" (staram się zawsze pamiętać, żeby sobie skopiować to co napisałam) i pojawia się "generał"
Tak pisał Rafał....png)
No raczejmarze_na napisał(a):Mirador de Cuenca, marmolada pomidorowa ... wszystko notuję.
Ofkors, bardzo przyjemnie jestpiotrf napisał(a):A co do Rondy - spacerowaliście tam nocą ?
Pozdrawiam
Piotr
No o tym właśnie mówię ...piotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):Mam pytanie do Was ...
Ostatnio często bardzo, po trzech próbach rezygnuję i idę na spacer
![]()
Ps. Czwarte podejście do wysłania postu , poprzednio zakończyło się tak

Nie podoba mi się to tłumaczenie ...piekara114 napisał(a):bo to inni użytkownicy jak w tym samym czasie intensywnie używają to jest problemmysza73 napisał(a):No nie wiem czy tak intensywnie używam ...piekara114 napisał(a):Czasami się pojawia. Stachan wyjaśniał, że to w momentach jak intensywnie używana jest wyszukiwarka.
Piszę odcinek, klikam "podgląd" (staram się zawsze pamiętać, żeby sobie skopiować to co napisałam) i pojawia się "generał"Tak pisał Rafał...

.png)

.png)
tony montana napisał(a):W Rondzie byliśmy dwa razy wiec samo miasteczko poznaliśmy całkiem nieźle, ale uwaga: nigdy nie dotarliśmy do tego punktu widokowego na dole![]()
![]()
i fotografujących kilkoro . Ten po lewej Ronda Bridge Best Viewpoint jest super , ale trzeba mieć dobry aparat z konkretnym zumem , za to idealnie widać cały klif .png)
.png)
No weź, serio nie byłeś tam na dole, Tytony montana napisał(a):W Rondzie byliśmy dwa razy wiec samo miasteczko poznaliśmy całkiem nieźle, ale uwaga: nigdy nie dotarliśmy do tego punktu widokowego na dole![]()
![]()
Czyli nie tylko u mnie MOSTECZEK był taką GWIAZDĄpiotrf napisał(a):My też dwukrotnie odwiedziliśmy Rondę ( 2023 i 2025 ) , ale miradory na dole odwiedziliśmy wszystkie, z każdego mamy jakieś pierdyliony zdjęć , bo widoki były różne
i fotografujących kilkoro ...

Na słodko ofkorste kiero napisał(a):Nie widziałem marmolady pomidorowej, zapewne bym kupił, ale też specjalnie po spożywczakach czy pamiątkowych nie chodziliśmy.
Pytanie tylko czy jednak na wytrawnie czy lekko słodko

.png)
, robię sobie śniadanie ... i idem na mój ulubiony poranny, samotny spacerek
idę na Mirador de Cuenca