Chorągiewek to można tam dużo nastawiać ...marze_na napisał(a):Widzę, że bardzo słusznie postawiłam sobie w tej Olivierze chorągiewkę.
Tylko sporo czasu też trza mieć
.png)
Całe szczęście my nie chcieliśmy tam jeszcze nic jeść ani pić ... bo prędzej padlibyśmy z głodumajkik75 napisał(a):Olverę też była przez nas odwiedzona, pamiętam zimne Cruzcampo cytrynowei świeżo wyciskany sok z pomarańczy
... miasteczko było wymarłe Hmmm, chyba coś jest na rzeczy ...maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):No dooobra, z tą starością to Potter chodziło o to: czy Ty się kiedyś w końcu zaczniesz starzeć? - dokładny cytat
Aga, Potter ma rację. Od prawie 18 lat (wtedy zarejestrowałam się na forum) wyglądasz dokładnie tak samo![]()
![]()

.png)
.png)
Noooo weeeeeź, przecież wiadomo ... że teraz jestem ... młodapiekara114 napisał(a):Fajna sytuacja w urzędzie paszportowym... I teraz pytanie czy wtedy byłaś stara czy teraz młoda![]()
![]()
No jakto gdzie, zagramanicepiekara114 napisał(a):A po co Ci paszport? Gdzie się wybierasz?
.png)
ruszamy dalej ...

.png)
mysza73 napisał(a):Bardzo podoba mi się w Hiszpanii "instytucja" tapasów ...
Dla mnie idealne, bo nie trzeba zamawiać jakiegoś dużego dania tylko kilka mniejszych przekąsek
mysza73 napisał(a):A jutro sprawdzimy ... czego jeszcze nie widzieliśmy w Rondzie
.png)
.png)
To muszę jeszcze sporo poćwiczyć ...piotrf napisał(a):Przepychanki z Generałami są ćwiczeniem cierpliwości![]()
Hmmmm, chyba zajrzałam wszędziepiotrf napisał(a):mysza73 napisał(a):A jutro sprawdzimy ... czego jeszcze nie widzieliśmy w Rondzie
Nic nie zostawiłaś na następny raz![]()
Pozdrawiam
Piotr
My na Cyprze raz zamówiliśmy meze - mięsnepiekara114 napisał(a):Z kolei cypryjski odpowiednik meze już mi tak nie pasuje, niby też kilka niedużych "dań", ale brak opcji wyboru elementów (wyłącznie kierunek: rybne, mięsne albo vege) mi nie odpowiada... A jak nic mi nie podejdzie![]()
.png)