Zrezygnowałaś z Estepony
Pozdrawiam
Piotr
.png)

.png)
Była tam jakaś kubańska manifestacja albo coś w tym stylu więc sobie darowaliśmy ...piotrf napisał(a):A gdzie Avenida del Mar prostopadła do Playa de Venus , z rzeźbami Salvadora Dalija się pytam
![]()
Miałam w planach tam pomieszkać jak planowałam lot z Sewilli ...piotrf napisał(a):Zrezygnowałaś z Estepony![]()
Pozdrawiam
Piotr
A co Ty miesiąc na Costa Brava robiłaś?piekara114 napisał(a):Te sznurkowe osiłki to bardziej mi do Grecji pasują niż do Hiszpanii.... Ale nie byłam w Andaluzji (tylko na Costa Brava przez miesiąc, no i na Kanarkach, ale to jak nie Hiszpania) to może się nie znam...
Bo ze mnie taki znafca sztuki ...piekara114 napisał(a):Ale że opuściłaś rzeźby Dali'ego

.png)
Jedziemy do Marbelli ...
Dlaczego, po co? Z ciekawości ...
Bo ... Marbella to luksusowy kurort na hiszpańskim Costa del Sol, znany jako europejska stolica przepychu i miejsce wypoczynku milionerów, celebrytów oraz arystokracji.
..png)
Korzystałam z uroków najdłuższych wakacji w życiumysza73 napisał(a):A co Ty miesiąc na Costa Brava robiłaś?piekara114 napisał(a):Te sznurkowe osiłki to bardziej mi do Grecji pasują niż do Hiszpanii.... Ale nie byłam w Andaluzji (tylko na Costa Brava przez miesiąc, no i na Kanarkach, ale to jak nie Hiszpania) to może się nie znam...![]()
Ja bym nawet zapłaciła. Lubię spędzić wieczór w gwarnych kurortach z ładną promenadą, a tu taka jest. Fajna przerwa w zwiedzaniu poza sezonem.wiola2012 napisał(a):Nie dotarłam do Marbelli. Na zdjęciach jest bardzo ładna. (...) Ja bym na 1-2 dni mogła się tam zatrzymać jakby mi ktoś zafundował taką atrakcję.
.png)
To faktwiola2012 napisał(a):Jedziemy do Marbelli ...
Dlaczego, po co? Z ciekawości ...
Bo ... Marbella to luksusowy kurort na hiszpańskim Costa del Sol, znany jako europejska stolica przepychu i miejsce wypoczynku milionerów, celebrytów oraz arystokracji.
Nie dotarłam do Marbelli. Na zdjęciach jest bardzo ładna. Poprzeczka Ci się podniosła i dlatego Cię nie zachwyciła![]()
Z cenami w Marbelli nie podpowiem, bo nie mieliśmy potrzeby tam nic kupowaćwiola2012 napisał(a):Plaża też fajna, a że blokowiska, no przecież te tłumy turystów muszą gdzieś spać. Ja bym na 1-2 dni mogła się tam zatrzymać jakby mi ktoś zafundował taką atrakcję. Ciekawe jakie są ceny w restauracjach dla stałych mieszkańców, chociaż po cenach w Dubrowniku już mnie nic nie zdziwi
.

.png)
Ja wolę mniejsze kurorty zwane wioskamipiekara114 napisał(a):Ja bym nawet zapłaciła. Lubię spędzić wieczór w gwarnych kurortach z ładną promenadą, a tu taka jest. Fajna przerwa w zwiedzaniu poza sezonem.wiola2012 napisał(a):Nie dotarłam do Marbelli. Na zdjęciach jest bardzo ładna. (...) Ja bym na 1-2 dni mogła się tam zatrzymać jakby mi ktoś zafundował taką atrakcję.
.png)

.png)
Mam podobne zdanie i też mi się ta Marbella na zdjęciach spodobała. Oczywiście bez patrzenia na blokowiska.wiola2012 napisał(a): Nie dotarłam do Marbelli. Na zdjęciach jest bardzo ładna. Poprzeczka Ci się podniosła i dlatego Cię nie zachwyciła. Plaża też fajna, a że blokowiska, no przecież te tłumy turystów muszą gdzieś spać
. Ja bym na 1-2 dni mogła się tam zatrzymać jakby mi ktoś zafundował taką atrakcję. Ciekawe jakie są ceny w restauracjach dla stałych mieszkańców, chociaż po cenach w Dubrowniku już mnie nic nie zdziwi
.
.png)
Na tym Twoim zdjęciu to nawet tych blokowisk tak bardzo nie widaćpiotrf napisał(a):Benalmadena, podobnie jak Torremolinos , bardzo fajne miejsca ( nie wiem jak wyglądają w pełni sezonu ) , fajnie się prezentują z Monte Calamorro , są tam piękne trasy rowerowe i promenady
Pozdrawiam
Piotr
No i fajnie, że się Wam Marbella tak spodobała ... może mogłabym w reklamie pracowaćmegidh napisał(a):Mam podobne zdanie i też mi się ta Marbella na zdjęciach spodobała. Oczywiście bez patrzenia na blokowiska.wiola2012 napisał(a): Nie dotarłam do Marbelli. Na zdjęciach jest bardzo ładna. Poprzeczka Ci się podniosła i dlatego Cię nie zachwyciła. Plaża też fajna, a że blokowiska, no przecież te tłumy turystów muszą gdzieś spać
. Ja bym na 1-2 dni mogła się tam zatrzymać jakby mi ktoś zafundował taką atrakcję. Ciekawe jakie są ceny w restauracjach dla stałych mieszkańców, chociaż po cenach w Dubrowniku już mnie nic nie zdziwi
.