Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Taka mała ALUZJA - Po prostu ... ANDALUZJA.

Nazwa kraju Hiszpania wywodzi się od słowa Ispania, które oznacza Ziemię Królików. Język hiszpański wymieniany jest w pierwszej piątce najczęściej używanych języków na świecie. Najdłuższą rzeką Hiszpanii jest rzeka Ebro, licząca sobie 930 kilometrów. Hiszpanie to naród uwielbiający grę na loterii. Zdrapki można kupić na rogu każdej ulicy.
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 11.06.2026 14:34

te kiero napisał(a):Gracias :plusone: :papa:

Ja również 8)
Będę wypatrywać Twojej Italii, bo bardzom ciekawa tej Waszej Wielkiej Włoskiej Podróży :coool:
:papa:

piekara114 napisał(a):A to nie szyszki monstery tylko jej owoce, zresztą jadalne (nie w pełni dojrzałe są problematyczne).
Dlatego jest cudzysłów ;)
piekara114 napisał(a):A tym czasem miłego lotu :papa:
Dziękuję :cmok:
A Tobie szerokiej drogi :D

majkik75 napisał(a):Do kolejnej relacji :papa:
Raczej nie z Grecji, bo to będą nasze najbardziej leniwe wakacje EVER 8O
:proszedzieki:

marze_na napisał(a):Agnieszko, dziękuję za poświęcony czas. Sporo skorzystałam 8) .
Szkoda że z Malagą się nie wyrobiłam :smo:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 11.06.2026 15:33

mysza73 napisał(a):
te kiero napisał(a):Gracias :plusone: :papa:

Ja również 8)
Będę wypatrywać Twojej Italii, bo bardzom ciekawa tej Waszej Wielkiej Włoskiej Podróży :coool:

O, miło że pamiętasz :D dopinam, ale też redukuje miejsca na powrocie; po ostatnim wyjeździe widzę, że moja Pani u schyłku wyjazdu już dętka, więc planowane Vieste i Gargano na powrocie odpuszczamy, bez spiny, ja się na Italię nie zamykam :rotfl:
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 11.06.2026 16:16

mysza73 napisał(a):Szkoda że z Malagą się nie wyrobiłam

Niby tak, ale i tak plan pozostałby bez zmian.

te kiero napisał(a):O, miło że pamiętasz

Ja tez pamiętam i po cichu mocno kibicuje, żeby Italia pokazała się z jak najlepszej strony 8) .
Jakby do to uderzaj na priv.
Poprzednia strona

Powrót do Hiszpania - España

Taka mała ALUZJA - Po prostu ... ANDALUZJA. - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone