mysza73 napisał(a):Wychodzi z tego, że byliśmy tam blisko 4 godziny
Ja szacuję, że zejdzie nam przynajmniej ze sześć
23 maja tez może być już dość ciepło
Dają tam jakąś sensowną mapkę co by niczego istotnego nie przegapić?
.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Wychodzi z tego, że byliśmy tam blisko 4 godziny
Ja szacuję, że zejdzie nam przynajmniej ze sześć.
Nic nam nie dalimarze_na napisał(a):Dają tam jakąś sensowną mapkę co by niczego istotnego nie przegapić?

Ale przecież ja jeszcze w Grecji bywammegidh napisał(a):Z przyjemnością będę śledzić Twoją relację z innego kraju niż Italia.
No piękne to wszystko jestmegidh napisał(a):takie szaleństwa, to mogę oglądać w nieskończoność.mysza73 napisał(a):... to co będzie się działo dalej, to będzie szaleństwo
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Przechodzimy do Pałacu Lwów - Palacio de los Leones
mysza73 napisał(a):Widok na góry Sierra Nevada ...
mysza73 napisał(a):Ta pani stała tam całe wieki ...![]()
![]()
.png)
Wtedy to już na Albacin moglibyśmy nie dojśćwiola2012 napisał(a):Nie wiedziałam, że będziesz w Granadzie, bo zamiast do apartmana na kawę, poszlibyście dwa kroczki na najlepszą w życiu sangrię
To tylko mój stary ajfonikte kiero napisał(a):Ale żyleta zdjęcia ...mysza73 napisał(a):Przechodzimy do Pałacu Lwów - Palacio de los Leones
Ale i tak najlepiej wyglądało to z samolotute kiero napisał(a):mysza73 napisał(a):Widok na góry Sierra Nevada ...
Liczyłem na ten widok, ale w październiku było jednak za wcześnie...
.png)
Rejon Marche .png)
No ładnie, nie przeczęmaslinka napisał(a):"Koronki" - mistrzostwo świata!Przecudnie tam jest, Aga
Trzeba będzie polecieć koniecznie
![]()
Aleeeeee suuuuper mieliściemaslinka napisał(a):Tymczasem właśnie wróciliśmy z kilkudniowego samolotowego wypadu do ItaliiRejon Marche
Stacjonowaliśmy w Anconie, a odwiedziliśmy dodatkowo Sirolo, park Conero, San Benedetto del Tronto, Grottammare i Pesaro
Było cudnie!
![]()
Wczoraj (czyli w wielkanocną niedzielę) kąpałam się w Jadranie![]()
![]()
![]()
Pomyślałam, że pochwalę się u Ciebie, bo kochasz Italię i pytałaś, dokąd się wybieramy, jak jeszcze tego nie wiedzieliśmy

.png)

.png)
mysza73 napisał(a):Aleeeeee suuuuper mieliście![]()
![]()
![]()
I coś mnie się wydaję, że Ty masz już duże zadatki na prawdziwą Italiomaniaczkę![]()
![]()
Teraz tylko czekam aż wylądujesz na Sycylii

.png)
Za krótko byliśmy ...majkik75 napisał(a):Sacromonte nie było ... ? Reszta mi znana i jak zwykle piękna
No myślę, że specjalnie dla mnie tam pójdziesz i zrobisz mi kilka fajnych fotekmarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Po cichu liczę na fajny sunsecik![]()
Ale na zachodzie utworzyło się troszkę chmurek ...
No nic to, mówi się szkoda ...
Zapisałam sobie, żeby spróbować. Z apartmana mamy tam jakieś 700 m
.
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Aleeeeee suuuuper mieliście![]()
![]()
![]()
I coś mnie się wydaję, że Ty masz już duże zadatki na prawdziwą Italiomaniaczkę![]()
![]()
Teraz tylko czekam aż wylądujesz na Sycylii
Było super! Sirolo i widoki ze ścieżek parku Conero genialne![]()
![]()
Może jakieś zadatki sąPo prawie dwóch latach nauki włoskiego z Duolingo udało mi się nawet trochę pogadać z lokalsami
A wszystko, co jedliśmy, było pyyyszne
![]()
No prawie zawszemaslinka napisał(a):Wracając do Twojej relacji, przepiękne widoki na góry Sierra Nevada
A zakupy to zawsze dobry pomysł