Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje 2010

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 04.03.2010 22:30

ROCO napisał(a):HEJ,
Viniu napisz jak było ponieważ my też wybralismy wille PIM w sierpniu. Pozdro.

Hej.
My będziemy trochę szybciej, bo na przełomie czerwca i lipca, więc przetrzemy szlaki dla Was ;) No i oczywiście opiszę jak było, choć czytając opinie o Marusici i PIM jestem jak najlepszych myśli :)
Pozdrav!
anka2607
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka2607 » 04.03.2010 23:34

Wiatm
Jestem tu nowa i chce razem z mezem i corka -3 latka, wybrac sie na wakacje do Chorwacji.Czytam i czytam wszedzie fajnie i nie moge sie zdecydowac.Gdyby byl ktos tak mily i dal namiary na cudowne miejsce na wypoczynek z dzieckiem gdzie plaza jest cudowna- nie lubie kamieni, bylaby bardzo wdzieczna.
Jak najbardziej moze to byc ciche i spokojne miejsce ale rowniez miejscowosc w ktorej cos sie dziej.Oczywiscie mile widziane miejsca w ktorych mozna cos zobaczyc, cos zwiedzic.
Pozdrawiam
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 05.03.2010 00:21

anka2607 napisał(a):Wiatm
Jestem tu nowa i chce razem z mezem i corka -3 latka, wybrac sie na wakacje do Chorwacji.Czytam i czytam wszedzie fajnie i nie moge sie zdecydowac.Gdyby byl ktos tak mily i dal namiary na cudowne miejsce na wypoczynek z dzieckiem gdzie plaza jest cudowna- nie lubie kamieni, bylaby bardzo wdzieczna.

Zdravo :oczko_usmiech:

cudowne miejsca na wypoczynek > z dziećmi (linki do tematów)

cudowne plaże > Najpiękniejsze plaże w Cro

NajŁadniejsze, Najciekawsze PlaŻe Na Peljasac
anka2607
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka2607 » 05.03.2010 22:11

pasażer napisał(a):
anka2607 napisał(a):Wiatm

Zdravo :oczko_usmiech:

cudowne miejsca na wypoczynek > z dziećmi (linki do tematów)

cudowne plaże > Najpiękniejsze plaże w Cro

NajŁadniejsze, Najciekawsze PlaŻe Na Peljasac

Wielkie dzieki juz czytalam watki tyle tego ze szok
Ciezko sie zdecydowac :D ale zapewne warto sie troche oczytac :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 05.03.2010 23:18

anka2607 napisał(a):Ciezko sie zdecydowac

Z decyzją nie czekaj zbyt długo . . . co lepsze domy już dawno zarezerwowane. . . . ładne wioski z kilkoma domami mają często tych samych wczasowiczów, którzy rezerwują następny pobyt w Cro już w momencie wyjazdu. . . . i właściciele albo już nie odpisują na e-maile albo po czasie, bo poczty już nie muszą codziennie pilnie sprawdzać. . . . nie pochopnie ale marzec to już ostatni dzwonek na jakiś jeszcze wybór . . . pozdraviam

:arrow: :arrow: Błagam - tnijcie cytaty :!: :idea: :!:
saintmb
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) saintmb » 06.03.2010 10:07

pasażer napisał(a):
saintmb napisał(a):Sv.Jure 1782 m

1762m :oczko_usmiech:

Racja mam nawet na zdjęciu :):)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 06.03.2010 10:50

saintmb napisał(a):Racja mam nawet na zdjęciu :):)

Dałem tylko foto tabliczki, a kto ją tam postawił i napisał, że tyle to nie wiem . . może jakiś turysta przytargał i już tak się zadomowiła . . . może miejscowy dla żartu podmienił z innej góry . . . może poprzednia się rozwaliła/zamazała/spaliła i ktoś stawiając nową pomylił metry. . . jak widać niewiadomych jest wiele . . . nikt przy tym nie był jak mierzyli. . . a z góry nie widać . . . .. może masz racje i ma 20m więcej albo teraz mniej bo nikt nie policzył ile skały turyści zabrali na pamiątkę :wink: Pozdraviam :oczko_usmiech:
Pluto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pluto » 06.03.2010 23:10

Gorąco polecam Orebić na półwyspie Peljesac idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. Byłem tam z rodzinką w lipcu 2009 i wybieram się tam ponownie w tym roku
:lol:
Ostatnio edytowano 11.03.2010 23:47 przez Pluto, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2010 23:33

Pluto napisał(a):
Jestem tu nowa
Byłem tam z rodzinką w lipcu 2009

To już nie wiem On czy Ona

Riviera Omiś - plaże co prawda kamieniste, ale cisza i spokój odnajdziesz.
Brać - Splitska, Postira, Puciśca.
anka2607
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka2607 » 07.03.2010 14:40

Zebik jestem tu nowa bylo moje a bylem tam w lipcu bylo Pluto :))

Dzis ostro sie biore za te noclegi, dzieki za wszystkie wskazowki
Pluto
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pluto » 07.03.2010 16:25

anka2607 napisał(a):Zebik jestem tu nowa bylo moje a bylem tam w lipcu bylo Pluto :))

Dzis ostro sie biore za te noclegi, dzieki za wszystkie wskazowki

Witaj Anka próbowałem rozszyfrować to co napisałaś ale nie potrafię wtargnął tam jaiś chochlik :mrgreen:
tambylec?
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tambylec? » 11.03.2010 20:57

http://www.upps.at/main/hotel_detail.ph ... =30&seite=
Mili ludzie, czysto, spokojnie. Piekarnia z pysznymi pączkami z czekoladą dokładnie 52 kroki od apartamentu :)
Foto na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
JJMS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JJMS » 22.03.2010 08:48

Zaprzyjaźniając się z Forum, czytając opinie i relacje z wakacji, w tym roku wybór padł na Peljesac. Z opisów - wspaniale!!! I jeszcze blisko Korcula i Mljet!!!!!
iwona73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona73 » 22.03.2010 13:04

Wakacje 2008 spędziliśmy w Marusici w apartamencie Silvana, gorąco polecam tylko zaznaczam że jest to apart na 11 osób. Bardzo miło , czysto , każda sypialnia z własną łazienką, właścicielka ok. Widok z tarasu bajka 8O , mały minus to schody pokonywane przy zejsciu na plaże i WEJŚCIU do domku. Miejscowość kameralna i urocza.Polecam. W tym roku Orebić i kwatera Domacin, ktoś może był :?: Zdaje sobie sprawę że Orebić to całkiem odmienna miejscowość od Marusici ale wszystkiego trzeba spróbować . Pozdrawiam cromaniaków i życzę owocnych wyborów miejsc wypoczynku...tak wymarzonego :lol:
iwona73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona73 » 22.03.2010 13:08

JJMS napisał(a):Zaprzyjaźniając się z Forum, czytając opinie i relacje z wakacji, w tym roku wybór padł na Peljesac. Z opisów - wspaniale!!! I jeszcze blisko Korcula i Mljet!!!!!

a tak na marginesie......... zaprzyjażniłam się z forum jakiś czas temu (tylko czytając ), teraz jestem już chyba uzależniona a napewno zauroczona nie tylko Cro ale też forum. Wciąga :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone