Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje 2010

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ceise
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ceise » 08.04.2010 08:16

ma ktoś może fotki z podróży do Makarska ?? z chęcią bym looknoł jak to miasto wygląda:)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 08.04.2010 08:34

ceise napisał(a):ma ktoś może fotki z podróży do Makarska ?? z chęcią bym looknoł jak to miasto wygląda:)

Czy gdzieś jest ukryta kamera?

Może będą w jakiejś relacji w Relacjach?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.04.2010 11:21

ceise napisał(a):ma ktoś może fotki z podróży do Makarska ?? z chęcią bym looknoł jak to miasto wygląda:)

Makarska - webcamerki

Makarska - fotki

Makarska - filmik
pandora_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pandora_ » 20.04.2010 11:35

Jako że jestem nowym użytkownikiem to chciałabym się przywitać i ciepło pozdrowić użytkowników forum, którzy jakże dużo informacji dostarczają:)

a teraz bardziej na temat:

Chciałabym zadać pytanie o Marusici,

czy znajduje się tam wypożyczalnia sprzętu wodnego (szczególnie interesują mnie pontony z motorówką)? niewykluczone że pojadę w tym roku do Marusici właśnie i może to być decydująca informacja.

pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2010 11:43

pandora_ napisał(a):
Chciałabym zadać pytanie o Marusici,

czy znajduje się tam wypożyczalnia sprzętu wodnego (szczególnie interesują mnie pontony z motorówką)? niewykluczone że pojadę w tym roku do Marusici właśnie i może to być decydująca informacja.

pozdrawiam

Marusici to mała cicha wioska - pontonów z motorówką brak :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 20.04.2010 11:52

Pora na coś nowego, decyzja zapadła i nic a nic się jakoś z niej nie cieszę.
Jedziemy gdzie indziej, pierwszy raz od lat zdradzamy Borje, ale nie koniecznie Peljesac :)

Od tygodni wertuję forum,relacja po relacji, wątek po wątku i z czasem coraz większego kręćka dostaję. Nie mogę się na nic zdecydować, na żadną miejscowość.

Chodzi mi po głowie Primosten, Rogoźnica. Jacek 17 lipca gra z teatrem spektakl w Splicie, zastanawiamy się czy nie spróbować się wbić jakoś przed lub po na wakacje choć czas ucieka, kwatery też. Jeśli nie ten termin to koniec sierpnia.

Chyba trudniej mi zdecydować się na inną miejscowość bo ciągnie mnie do Borje.

Mętlik mam w głowie.
pandora_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pandora_ » 20.04.2010 11:59

tak też podejrzewałam:)

dziękuję za informację

Chyba jednak Brela,

Waszym zdaniem można znaleść ciche zakątki w sezonie w breli?

Patrząc na zdjęcia i na opisy miasteczka to wydaje się być połączeniem miasteczka stodsunkowo niedużego, kameralnego a zarazem zapewniającego rozrywkę.
Czy może się mylę apropo Breli?

Nie chcę sie pchać do dużych miast, zależy nam głównie na odpoczynku pośród pięknych krajobrazów i popływaniu na jakimś sprzęcie wodnym (zobaczeniu przyjemnych zatoczek). Nie jedziemy samochodem więc codzienne kursowanie nie wchodzi w grę.

Czy Brela zapewni to czego oczekuję? Może być tam w miarę romantycznie w sezonie, można się zaszyć i odpocząć od tłumów?
pandora_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pandora_ » 21.04.2010 08:11

Jednak Marusici:)

Nasz wybór padł na apartamenty Tiho:)
Ciężko mi znaleść jednak na polskich forach opinie o domku Tiho.
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 21.04.2010 08:20

Pandora... w jakim terminie lecicie ?? My startujemy 24.06. do ap. PIM :)
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 21.04.2010 20:28

Od dwóch dni wertuję internet w poszukiwaniu miejsca na wakacje. Jakoś tak uparłam się na Primosten, ale ciężko mi coś znaleźć. Poszukuję apartamentu z dwoma sypialniami. Tak coraz częściej wpadam na coś w Rogoznicy. Co myślicie, warto?
bestia75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bestia75 » 21.04.2010 21:44

Nie wiem czy w breli odpoczniesz od tłumów.Na pewno dużo spokojniej niz w pobliskiej Makarskiej ale jeżeli chodzi o taki typowy rekaks z dala od zgiełku to chyba Brela tez nie zagwarantuje tego.Wieczorami dosyć gwarno i trudno znależć taki "swój" skrawek bezludnej plazy.Nie wiem czy właśnie tego szukasz ale może zwróć uwagę na Tucepi.
bestia75
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bestia75 » 21.04.2010 21:47

Sorki pandora nie zauwazyłem że wybór padł juz na Marusici.Wybór chyba dobry.Na pewno pieknie i spokojnie aczkolwiek osobiście nie widziałem tej miejscowości.Życze udanego wypoczynku!
smer
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) smer » 22.04.2010 08:37

yskyerka napisał(a):Od dwóch dni wertuję internet w poszukiwaniu miejsca na wakacje. Jakoś tak uparłam się na Primosten, ale ciężko mi coś znaleźć. Poszukuję apartamentu z dwoma sypialniami. Tak coraz częściej wpadam na coś w Rogoznicy. Co myślicie, warto?

Mieszkałem w Promostenie w takiej willi z dwoma sypialniami, własnym kawałkiem morza, itp. W październiku 2007 za apartament wynajęty na jedną noc zapłaciłem 20euro.
Link mogę Ci posłać na maila, bo nie wiem czy tu mogę zamieścić, a domek wart jest polecenia.

Lokalizacja - ok. 1 km. na północ od Primostenu (zresztą na ich stronce są rzetelne zdjęcia - to nie fotomontaż)...
Jakbyś dzwonił, to pytaj o apartament "niebieski" - 1 piętro, duuuuża salono-kuchnia, 2 sypialnie, łazienka, balkon z widokiem na morze...
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 22.04.2010 09:34

Oooo, to bardzo pięknie poproszę o ten adres:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry serdecznie dziękuję :)
andre2
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) andre2 » 22.04.2010 09:55

Czy ktoś może sie wypowie na temat miejscowości Novalja na Pagu co zwiedzić jakie plaże najlepsze Dziękuje za odpowiedzi
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone