.png)
Muliness napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A ja gram
a gdzie i w co ,ewentualnie na czym?
.png)
majeczka napisał(a):Cóż Januszu godne podziwu... Większość z nas raczej w ówczesnej chwili wybiera pozycję horyzontalną... Dobranoc...
.png)
mkm napisał(a):]
Wygląda , że koleżanka już zdecydowała się na Supetar ... Brawo za odważną decyzjęJedni lubią '' Supetary '' a inni od razu z promu uciekają
...
Pooglądamy sobie jeszcze Januszu ...
.png)
.png)
Muliness napisał(a):
Ten hardcor , który mi podesłałeś:) to jak przejazd przez Rumunię tam tylko dodatkowo były same tiry więc przetrzymam:) ,znalazłam sobie
i to
i to utwierdza mnie w wyborze mimo ,że jakość kiepska .
.png)
Muliness napisał(a):Jeszcze nie zapdła tak ostatcznie więc może przedstaw mi ewentualne plusy i zasugeruj minusy:)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Muliness napisał(a):Jeszcze nie zapdła tak ostatcznie więc może przedstaw mi ewentualne plusy i zasugeruj minusy:)
Supetar odpada choćby przez sam fakt, że w centrum tego miasteczka znajduje się bardzo ruchliwy główny port na wyspie...
.png)
Muliness napisał(a):Jeszcze nie zapdła tak ostatcznie więc może przedstaw mi ewentualne plusy i zasugeruj minusy:)
.png)
Muliness napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Muliness napisał(a):Jeszcze nie zapdła tak ostatcznie więc może przedstaw mi ewentualne plusy i zasugeruj minusy:)
Supetar odpada choćby przez sam fakt, że w centrum tego miasteczka znajduje się bardzo ruchliwy główny port na wyspie...
Właśnie takie informacje chciałabym tutaj przeczytaćaby uniknąć rozczarowania, ta informacja jest bardzo przydatna . Dzięki
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne