Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje 2010

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.01.2010 20:41

mkm napisał(a):
Muliness napisał(a):Relację Ines i Hepika znam na pamięć bo to skarbnica wiedzy . Miałam okres kiedy wszystkie te miejscowości kompletnie mi się pomyliły i przestałam je odróżniać :lol: Ale sytuacja już opanowana Decyzja zapadnie z musu , Wyszukałam kwatery i tu i tu teraz , który właściciel prześle pierwszy numer konta tam pojadę;) :lol: .

Ta nonszalancja może Cię wiele kosztować :wink: :lol:

Nie strasz mnie tak nawet:) Pietra mam bo pierwszy raz nie wynajmuję przez agencje kompletnie zdecydować się nie mogę popadam w skrajną niieufność ale muszę podjąć decyzję a ,że baby zdecydować się nie mogą to juz nie moja wina;) :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.01.2010 20:46

Muliness napisał(a):
mkm napisał(a):Ta nonszalancja może Cię wiele kosztować :wink: :lol:

Nie strasz mnie tak nawet:) ....

Muliness - nie przejmuj się tekstami, z których nic nie wynika, tylko rób swoje i będzie OK :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 21:06

Muliness napisał(a):
mkm napisał(a):
Muliness napisał(a):Relację Ines i Hepika znam na pamięć bo to skarbnica wiedzy . Miałam okres kiedy wszystkie te miejscowości kompletnie mi się pomyliły i przestałam je odróżniać :lol: Ale sytuacja już opanowana Decyzja zapadnie z musu , Wyszukałam kwatery i tu i tu teraz , który właściciel prześle pierwszy numer konta tam pojadę;) :lol: .

Ta nonszalancja może Cię wiele kosztować :wink: :lol:

Nie strasz mnie tak nawet:) Pietra mam bo pierwszy raz nie wynajmuję przez agencje kompletnie zdecydować się nie mogę popadam w skrajną niieufność ale muszę podjąć decyzję a ,że baby zdecydować się nie mogą to juz nie moja wina;) :lol:

Tak... W międzyczasie Piotrek zrobił swoje , ale mimo to pójdziemy dalej ... Jaki termin Cię interesuje i dla ilu osób ma być lokum :?:
... A to dla Piotrka ... ... na dobranoc :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2010 21:20

Muliness napisał(a):Nie strasz mnie tak nawet:)

mkm nie straszy, tylko ma swoje preferencje na spędzanie urlopu w Cro, dla niego najlepsze miejsce to jak najmniejsza "dziura" :D

Jeśli też takie miejsca preferujesz, zdaj się na Niego. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.01.2010 21:21

mkm napisał(a): ... Jaki termin Cię interesuje i dla ilu osób ma być lokum :?:

O :!: i takie podejście do sprawy jest OK i ma sens :wink:
mkm napisał(a):... A to dla Piotrka ... ... na dobranoc :wink:

Dziękuje :P
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 21:42

Janusz Bajcer napisał(a):
Muliness napisał(a):Nie strasz mnie tak nawet:)

mkm nie straszy, tylko ma swoje preferencje na spędzanie urlopu w Cro, dla niego najlepsze miejsce to jak najmniejsza "dziura" :D

Jeśli też takie miejsca preferujesz, zdaj się na Niego. :D

To prawda :lol: ...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2010 21:46

mkm napisał(a):

A sio z Cecą, wolę Jelenę :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.01.2010 21:47

Napisałam długi wywód jednak się skasował sam ;) to napiszę jeszcze raz ale krócej;)
Miejscowości wybrałam to już wiecie: Supetar albo Sutivan innych nie biorę pod uwagę bo można przebierać bez końca. Wyjazd 3 08 do 17.08 , 2 osoby plus 2 dzieci ( 8 -11 lat) wydaje mi się , że znalazłam fajną kwaterę

Facet miał wprawdzie mówić po polsku , roziadłam się i dzwonię.... okaząło sie , że nie mówi czułam panikę w oczach myślałam , że rzuci słuchawką ale twardziel nie rzucił i zaczał po angielsku wtedy zatkało mnie :D i też chciałam rzucić ale jakoś opamiętałam się , wydukałam co tam potrzebowałam się dowiedzieć. Żywię nadzieję , że się dogadamy:) 55 euro za pokój- apartament 2 pokojowy z wszystkim i blisko morza i centrum . Jak myślicie ?

Wiele lat dojrzewałam do decyzji aby moje wczasy nie były w nowoczesnym apartamentowcu z basenem , musiałam dorosnąć chyba z dzieckiem . Nie raz toczyłam boje , że nie ma to jak szczyt lenistwa i drinki z palemką. Dlatego ten wyjazd jest debiutem szczególnym nowe miejsce inny klimat wczasów . Potrzebuję bliższej charakterystyki Supetar-u i Sutivan-u nie takiej z przewodnika bo ja wiem ,że woda będzie turkusowa kamory po pachy i moze nawet się opalę ...ale co dalej:)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2010 21:56

Muliness napisał(a):nawet się opalę ...ale co dalej:)

Pojedziesz, zobaczysz, porobisz zdjęcia, wrócisz zadowolona i napiszesz relację, a my poczytamy i pooglądamy opalone ciało :wink: :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 21:59

mkm napisał(a):

A sio z Cecą :D

... A co zrobimy z Despiną :?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.01.2010 22:07

mkm napisał(a):

Zabierzemy ją do Grecji :D
Ostatnio edytowano 13.01.2010 22:08 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 22:07

Muliness napisał(a):nawet się opalę ...ale co dalej:)

Pojedziesz, zobaczysz, porobisz zdjęcia, wrócisz zadowolona i napiszesz relację, a my poczytamy i pooglądamy opalone ciało :wink: :D

Wygląda , że koleżanka już zdecydowała się na Supetar ... Brawo za odważną decyzję :) Jedni lubią '' Supetary '' a inni od razu z promu uciekają :wink: ...
Pooglądamy sobie jeszcze Januszu ... :D
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 13.01.2010 22:09

mkm napisał(a):
mkm napisał(a):

Panowie!!! :papa:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.01.2010 22:12

: :D yhm
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 22:23

majeczka napisał(a):
mkm napisał(a):
mkm napisał(a):

Panowie!!! :papa:

Ale już idziemy spać :wink: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone