napisał(a) Muliness » 13.01.2010 21:47
Napisałam długi wywód jednak się skasował sam

to napiszę jeszcze raz ale krócej;)
Miejscowości wybrałam to już wiecie: Supetar albo Sutivan innych nie biorę pod uwagę bo można przebierać bez końca. Wyjazd 3 08 do 17.08 , 2 osoby plus 2 dzieci ( 8 -11 lat) wydaje mi się , że znalazłam fajną kwaterę
Facet miał wprawdzie mówić po polsku , roziadłam się i dzwonię.... okaząło sie , że nie mówi czułam panikę w oczach myślałam , że rzuci słuchawką ale twardziel nie rzucił i zaczał po angielsku wtedy zatkało mnie

i też chciałam rzucić ale jakoś opamiętałam się , wydukałam co tam potrzebowałam się dowiedzieć. Żywię nadzieję , że się dogadamy:) 55 euro za pokój- apartament 2 pokojowy z wszystkim i blisko morza i centrum . Jak myślicie ?
Wiele lat dojrzewałam do decyzji aby moje wczasy nie były w nowoczesnym apartamentowcu z basenem , musiałam dorosnąć chyba z dzieckiem . Nie raz toczyłam boje , że nie ma to jak szczyt lenistwa i drinki z palemką. Dlatego ten wyjazd jest debiutem szczególnym nowe miejsce inny klimat wczasów . Potrzebuję bliższej charakterystyki Supetar-u i Sutivan-u nie takiej z przewodnika bo ja wiem ,że woda będzie turkusowa kamory po pachy i moze nawet się opalę ...ale co dalej:)