Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wakacje 2010

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 11.01.2010 20:01

darek1 napisał(a):"Aluzju Paniał" :roll:

Postaram się nabrać wysokości i wejść na wyższy pułap bez robienia szkody na forum.

Dziękuję w imieniu służby.

:wink:
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 11.01.2010 21:09

Maciejka napisał(a):Marusici, Marusici, Marusici :D . Ale z cała odpowiedzialnością polecam Marusici. Dla mnie jeszcze ważne była bliskość plaży, plaży z kamykami( której się bałam zupełnie bez potrzeby ) ale ładnej (małe dzieciaki). Spełniło wszelkie oczekiwania :D

A czy widzialas w tej uroczej miejscowosci jak pisze campingi przydomowe , ???
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.01.2010 21:18

Filipie vel Darku, popatrz na zdjęcie

Ze względu na strome wybrzeże przydomowy kemping w Marusici trudno zlokalizować.
kawam1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawam1 » 12.01.2010 16:50

Yes Yes Yes ( jak mawia klasyk)

Dzis wykupiłem juz noclegi i można sie"powoli"( jeszcze 4 miesiące) szykowac.
W tym roku padło na Orebic - no zobaczymy
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.01.2010 06:18

Myślałam , że w tym wątku znajdę " lekarstwo "na nurtujące pytanie Sutivan czy Supetar? Czy to wogóle trafny wybór ? - jak na debiut :)Znalazłam troszkę ale jakoś mam wrażenie , że mało osób tam bywa albo wszyscy juz byli i nikt o tym nie wspomina ;)
Pozdrawiam
kawam1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawam1 » 13.01.2010 18:57

Witaj Muliness
Zarówno Supetar jak i Sutivan są niezwykle piękne .
Odległość między nimi znikoma , którekolwiek z nich wybierzesz będziesz zadowolona.
Cała wyspa super a Sutivan i Supeter to miejscowości najbardziej urokliwe z wszystkich na wyspie.
Przeczytaj relacje Ines z jej pobytu na Brać
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 19:34

kawam1 napisał(a):Witaj Muliness
Odległość między nimi znikoma , którekolwiek z nich wybierzesz będziesz zadowolona.
Cała wyspa super a Sutivan i Supeter to miejscowości najbardziej urokliwe z wszystkich na wyspie.

Wszystko się zgadza ... Tylko ta urokliwość Supetaru i Sutivanu nie jest na pierwszym miejscu na wyspie :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.01.2010 19:40

mkm napisał(a):

Wszystko się zgadza ... Tylko ta urokliwość Supetaru i Sutivanu nie jest na pierwszym miejscu na wyspie :wink:

Raczej Pucisca albo Postira.
nataszajanczak
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nataszajanczak » 13.01.2010 19:55

:lol:
kawam1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawam1 » 13.01.2010 20:07

zebik napisał(a):
mkm napisał(a):

No czy ja wiem ?? hm
Pozostanę jednak przy swoim .
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 20:21

zebik napisał(a):
mkm napisał(a):

Też nie .
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 20:25

Muliness napisał(a):Myślałam , że w tym wątku znajdę " lekarstwo "na nurtujące pytanie Sutivan czy Supetar? Czy to wogóle trafny wybór ? - jak na debiut :)Znalazłam troszkę ale jakoś mam wrażenie , że mało osób tam bywa albo wszyscy juz byli i nikt o tym nie wspomina ;)
Pozdrawiam

Wybór wyspy jest jak najbardziej trafny ... A nad miejscem na wyspie należy jeszcze trochę popracować :) :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.01.2010 20:30

Relację Ines i Hepika znam na pamięć bo to skarbnica wiedzy . Miałam okres kiedy wszystkie te miejscowości kompletnie mi się pomyliły i przestałam je odróżniać :lol: Ale sytuacja już opanowana Decyzja zapadnie z musu , Wyszukałam kwatery i tu i tu teraz , który właściciel prześle pierwszy numer konta tam pojadę;) :lol: .
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 13.01.2010 20:33

Muliness napisał(a):Relację Ines i Hepika znam na pamięć bo to skarbnica wiedzy . Miałam okres kiedy wszystkie te miejscowości kompletnie mi się pomyliły i przestałam je odróżniać :lol: Ale sytuacja już opanowana Decyzja zapadnie z musu , Wyszukałam kwatery i tu i tu teraz , który właściciel prześle pierwszy numer konta tam pojadę;) :lol: .

Ta nonszalancja może Cię wiele kosztować :wink: :lol:
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 13.01.2010 20:38

mkm napisał(a):
Muliness napisał(a):Myślałam , że w tym wątku znajdę " lekarstwo "na nurtujące pytanie Sutivan czy Supetar? Czy to wogóle trafny wybór ? - jak na debiut :)Znalazłam troszkę ale jakoś mam wrażenie , że mało osób tam bywa albo wszyscy juz byli i nikt o tym nie wspomina ;)
Pozdrawiam

Wybór wyspy jest jak najbardziej trafny ... A nad miejscem na wyspie należy jeszcze trochę popracować :) :)

Bardzo chcę popracować ale wzmianki w przewodnikach są na zachętę:) Najllepiej sie rozerwać nogi tu kadłub tam;)Za rok o tej porze to z pewnością dylemat w tej kwestii odpadnie znajdę sobie nowy problem:)ale póki co ...... jakieś losowanko może :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone