darek1 napisał(a):"Aluzju Paniał"![]()
Postaram się nabrać wysokości i wejść na wyższy pułap bez robienia szkody na forum.
Dziękuję w imieniu służby.
.png)
Maciejka napisał(a):Marusici, Marusici, Marusici. Ale z cała odpowiedzialnością polecam Marusici. Dla mnie jeszcze ważne była bliskość plaży, plaży z kamykami( której się bałam zupełnie bez potrzeby ) ale ładnej (małe dzieciaki). Spełniło wszelkie oczekiwania
.png)
.png)
.png)
.png)
kawam1 napisał(a):Witaj Muliness
Zarówno Supetar jak i Sutivan są niezwykle piękne .
Odległość między nimi znikoma , którekolwiek z nich wybierzesz będziesz zadowolona.
Cała wyspa super a Sutivan i Supeter to miejscowości najbardziej urokliwe z wszystkich na wyspie.
Przeczytaj relacje Ines z jej pobytu na Brać
mkm napisał(a):kawam1 napisał(a):Witaj Muliness
Odległość między nimi znikoma , którekolwiek z nich wybierzesz będziesz zadowolona.
Cała wyspa super a Sutivan i Supeter to miejscowości najbardziej urokliwe z wszystkich na wyspie.
Wszystko się zgadza ... Tylko ta urokliwość Supetaru i Sutivanu nie jest na pierwszym miejscu na wyspie
.png)
zebik napisał(a):mkm napisał(a):kawam1 napisał(a):Witaj Muliness
Wszystko się zgadza ... Tylko ta urokliwość Supetaru i Sutivanu nie jest na pierwszym miejscu na wyspie
Raczej Pucisca albo Postira.
.png)
zebik napisał(a):mkm napisał(a):kawam1 napisał(a):Witaj Muliness
Raczej Pucisca albo Postira.
.png)
Muliness napisał(a):Myślałam , że w tym wątku znajdę " lekarstwo "na nurtujące pytanie Sutivan czy Supetar? Czy to wogóle trafny wybór ? - jak na debiutZnalazłam troszkę ale jakoś mam wrażenie , że mało osób tam bywa albo wszyscy juz byli i nikt o tym nie wspomina
Pozdrawiam
.png)
.png)
Muliness napisał(a):Relację Ines i Hepika znam na pamięć bo to skarbnica wiedzy . Miałam okres kiedy wszystkie te miejscowości kompletnie mi się pomyliły i przestałam je odróżniaćAle sytuacja już opanowana Decyzja zapadnie z musu , Wyszukałam kwatery i tu i tu teraz , który właściciel prześle pierwszy numer konta tam pojadę;)
.
.png)
mkm napisał(a):Muliness napisał(a):Myślałam , że w tym wątku znajdę " lekarstwo "na nurtujące pytanie Sutivan czy Supetar? Czy to wogóle trafny wybór ? - jak na debiutZnalazłam troszkę ale jakoś mam wrażenie , że mało osób tam bywa albo wszyscy juz byli i nikt o tym nie wspomina
Pozdrawiam
Wybór wyspy jest jak najbardziej trafny ... A nad miejscem na wyspie należy jeszcze trochę popracować![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne