Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wakacje 2009

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Marek i Joanna
Odkrywca
wakacje 2009

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 09.12.2008 22:45

kto juz zarezerwował kwatere na wakacje 2009 w Cro?
bo my zastanawiamy sie nad terminem i lokalizacja, w tym roku był Pag który nas bardzo pozytywnie użekł, czekam na sugestie regionu lub miejscowości.
pozdrawiam słonecznie z pochmurnego Szczecina
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.12.2008 23:23

Jedź na KRK do Baski albo gdzie indziej na tę wyspę też cię urzeknie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2008 06:36

Marek i Joanna napisał(a):.... czekam na sugestie regionu lub miejscowości.....

Sugestii to na tym forum masz całe multum :lol:
Poczytaj relacje ze zdjęciami - to najlepsza sugestia :wink:
zebra--34
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zebra--34 » 10.12.2008 07:01

Właśnie od kilkunastu dni "sugestuje" się relacjami i mam coraz większy zamęt co wybrać. :roll: :roll: :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2008 09:21

zebra--34 napisał(a):Właśnie od kilkunastu dni "sugestuje" się relacjami i mam coraz większy zamęt co wybrać. :roll: :roll: :roll:

Pamiętaj, że są gusta i guściki...możesz sugerować się regionami ale raczej nie miejscowościami...mnie tak bardzo kiedyś namawiali na Tucepi, wybrałem jednak Rogoźnicę...według mnie Rogoźnica była super dlatego ostatniego lata pojechałem tam ponownie...Tucepi ( spędziłem tam 2 dni w sierpniu ) nie odpowiada mi zupełnie...tłok, wrzask i harmider a do tego mętna woda co jest zrozumiałe ze względu na ilość ludzi...tak więc mi nie odpowiada a inni się zachwycają i analogicznie z Rogoźnicą...ja ją uwielbiam a niektórzy twierdzą , że zbyt mało urokliwa...i bądź tutaj mądra...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.12.2008 09:57

alessandro1977 napisał(a):...i bądź tutaj mądra...

i wybierz namiot. :)
Bez planowania. Bez pętli rezerwacji na ileś tam dni. W ciemno. Nie podoba się to Jedziesz dalej.
zebra--34
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zebra--34 » 10.12.2008 10:00

JacYamaha napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):...i bądź tutaj mądra...

i wybierz namiot. :)
Bez planowania. Bez pętli rezerwacji na ileś tam dni. W ciemno. Nie podoba się to Jedziesz dalej.

Też wolę namiot, ale starsza córka marudzi :?
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 10.12.2008 10:01

Ja już wybrałem i zarezerwowałem miejsce na przyszły rok. Jedziemy na Pejlesac, gdzie spędziliśmy wspaniały urlop w 2007 roku. W tym roku byliśmy w Rogoźnicy. Sama Rogoźnica i okoliczne miejscowości cudne, lecz każdy region ma swój osobliwy urok, jak mówią znawcy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2008 10:06

Gdzie będziecie na Pelješcu?
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 10.12.2008 10:07

Sławomir Wocial napisał(a):Gdzie będziecie na Pelješcu?

Trpanj, druga połowa sierpnia.
elamar
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) elamar » 10.12.2008 17:33

To prawda, każdy regiona komuś pasuje lub nie. My jedziemy 5 raz i mimo, źe zawsze nam się bardzo podobalo i mieliśmy przemiłych gospodarzy to sprawdzamy rózne okolice, aby mieć porównanie. w tom roku pierwszy raz na Peljesac. Polecam Jelsę i Ljolnicę ok.8 km do Rogożnicy.
kokos0
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kokos0 » 10.12.2008 17:33

Ja w przyszłym roku wybieram się z rodzinką do Mlini, myślę że wakacje będą udane. W tym roku byliśmy w Sukosan i też było super :D
Andrzej S
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej S » 10.12.2008 19:13

alessandro1977 napisał(a):
zebra--34 napisał(a):Właśnie od kilkunastu dni "sugestuje" się relacjami i mam coraz większy zamęt co wybrać. :roll: :roll: :roll:

Pamiętaj, że są gusta i guściki...możesz sugerować się regionami ale raczej nie miejscowościami...mnie tak bardzo kiedyś namawiali na Tucepi, wybrałem jednak Rogoźnicę...według mnie Rogoźnica była super dlatego ostatniego lata pojechałem tam ponownie...Tucepi ( spędziłem tam 2 dni w sierpniu ) nie odpowiada mi zupełnie...tłok, wrzask i harmider a do tego mętna woda co jest zrozumiałe ze względu na ilość ludzi...tak więc mi nie odpowiada a inni się zachwycają i analogicznie z Rogoźnicą...ja ją uwielbiam a niektórzy twierdzą , że zbyt mało urokliwa...i bądź tutaj mądra...

Orientujesz się czy jest w Rogoźnicy jakiś kamping?
Marus
Globtroter
lato 2009

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marus » 10.12.2008 20:53

A ja ciągle polecam wyspę Murter i wioskę Jezera. Przyjazna szczególnie dla osób lubiących wodę i posiadających kawałek czegoś do pływania. Chociaż wypożyczyć można co się chce na miejscu, a i polska baza płetwonurków "MOANA" jest na miejscu. Czysto cicho spokojnie. Każdego dia możesz pójść na inną plaże. Jeżdżę tam od13 lat. Mam tam kumpla z apartamentami po 11-13 euro w sezonie. Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.12.2008 20:57

dasuch napisał(a):
Sławomir Wocial napisał(a):Gdzie będziecie na Pelješcu?

Trpanj, druga połowa sierpnia.

Fajne miasteczko, byłem kilka razy na lodach :) Blisko na Divna...
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje