Noclegi na 2009 rok w PN chorwacji
napisał(a) mloty14 » 03.01.2009 19:27
Witam forumowiczów. Mam pytanie. Czy był ktoś może w PN Chorwacji w okolicach Rijeki, KRK, Novi Vinodolski, niedaleko granicy ze Słowenią? W zeszłe wakacje pojechałem do Słowacji, wszyscy mówili ze nie znajdę noclegu poniżej 30,35 zł a ja znalazłem na jednym ze słowackich portali za 18 zł, ze wspaniałymi warunkami, za które w Polsce zapłaciłbym ponad 50 zł. Wiem ze nie ma sensu szukać noclegu w polskich serwisach turystycznych bo poniżej 15,20 EUR nie znajdę. Tak samo było z ta Słowacją, ceny na polskich serwisach ok 35 zł os. doba a na słowackim za 35 zł.os warunki idealne. Poszukałbym na chorwackich stronach ale nie ma w sieci ani słownika polsko-chorwackiego, nie wspominając juz o translatorze więc nie przetłumaczę sobie na chorwacki głupiego wyrazu który wpisałbym w chorwackie google " noclegi" Tak przeważnie szukam noclegów z dobrym skutkiem lecz jeśli chodzi o Chorwację po raz pierwszy mam problem. Moze mógłby ktoś polecić mi jakieś tanie noclegi ( poniżej 10 EUR, os. Mam 5 os. rodzinę i nie stać mnie na nocleg za 20 czy 30 EUR. os.
Moze zna ktoś jakąś stronę z tanimi chorwackimi noclegami albo chociaż wie jak po chorwacku jest :NOCLEG:

Nie chodzi mi o super hotel w mieście 20 m. od morza. Moze być w mniej znanej miejscowości, cichej i spokojnej i nawet 2,3 km od morza byle by było tanio bo nie nastawiam się na wylegiwanie na plaży tylko na zwiedzanie.
Jak ktoś woli to można pisać na maila :
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi