Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wakacje 2009

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gosku24
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosku24 » 16.12.2008 16:06

alessandro1977 napisał(a):
gosku24 napisał(a):Podpisuje się pod tym co napisłeś dwoma rękami :D :D
Rogożnica jes piękna i już...dlatego miało być gdzie indziej,a będzie Rogoznica
Zresztą w tamtym roku całkiem nispodziewanie spotkałam grupkę księży,gzie wśród nich był pewien kardynał z Krakowa,domyślacie się kto?(najbardziej znany i lubiany)
Mam tam zaprzyjażnionych ludzi
jeszcze w tym roku spotkam sie z naszym przyjacielem z Rogoznicy, przyjeżdża do Polski. Być może spędzimy wspólnie sylwestra.

Oczywiście jeżeli chodzi o księżulka to domyślam się...jak przyjaciel z Cro przyjedzie to koniecznie musisz mnie z nim poznać...tak, ja także traktuję już niektórych z Rogoźnicy jak sami swoich....

Aleesandro nie ma sprawy, poznam cię z moim znajomym jak do mnie przyjedzie.
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 18.12.2008 21:55

Witam wszystkich na tym forum :)

Cóż, dopiero się tu zalogowałam bo.....właśnie bo....chciałabym z rodzinką w tym roku wybrać się do Chorwacji - byliśmy z mężem rok temu tylko na wycieczce w Crikvenicy, i to właśnie rok temu zauroczyła nas Chorwacja :)
ale niestety mamy problem :wink: problem z wyborem miejsca i lokalu....myśleliśmy o Rogoźnicy, ale wyczytałam tu, że to miejscowość raczej nie dla rodziny z 2 dzieci...myślałam o wyspie Pag, ale z kolei nie mogę znaleźć jakiegoś fajnego pensjonatu dla 6 osób - jadą z nami jeszcze moi rodzice...może dzięki Wam znajdę w końcu jakieś fajne miejsce :)

Pozdrawiam Iza&Krzysiek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.12.2008 22:11

Iza&Krzysiek napisał(a):Witam wszystkich na tym forum :)

Cóż, dopiero się tu zalogowałam bo.....właśnie bo....chciałabym z rodzinką w tym roku wybrać się do Chorwacji - byliśmy z mężem rok temu tylko na wycieczce w Crikvenicy, i to właśnie rok temu zauroczyła nas Chorwacja :)
ale niestety mamy problem :wink: problem z wyborem miejsca i lokalu....myśleliśmy o Rogoźnicy, ale wyczytałam tu, że to miejscowość raczej nie dla rodziny z 2 dzieci...myślałam o wyspie Pag, ale z kolei nie mogę znaleźć jakiegoś fajnego pensjonatu dla 6 osób - jadą z nami jeszcze moi rodzice...może dzięki Wam znajdę w końcu jakieś fajne miejsce :)

Pozdrawiam Iza&Krzysiek

Pojedziesz w ciemno i spokojnie znajdziesz apartamenty dla 6 osób, a zapłacisz mniej niż przez wcześniejszą rezerwację.
mariazk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariazk » 18.12.2008 22:14

problem z wyborem miejsca i lokalu....myśleliśmy o Rogoźnicy, ale wyczytałam tu, że to miejscowość raczej nie dla rodziny z 2 dzieci...

No to szkoda, bo w Rogoźnicy akuratnie mam znajomy apartament dla 6 osób, jakieś 40m od ładnej żwirkowej plaży.
Według mnie nadaje się ta miejscowość jak najbardziej dla rodzin z dziećmi i polecam. Znajdziecie też spokój i ciszę. Rodzin z dziećmi multum, zresztą jak w każdej miejscowości... :D
dasuch
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dasuch » 18.12.2008 22:15

Iza&Krzysiek napisał(a):
....chciałabym z rodzinką w tym roku wybrać się do Chorwacji -

Proponuję lato przyszłego roku, będzie trochę cieplej :D
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 18.12.2008 22:19

dasuch napisał(a):
Iza&Krzysiek napisał(a):
....chciałabym z rodzinką w tym roku wybrać się do Chorwacji -

Proponuję lato przyszłego roku, będzie trochę cieplej :D

to pewnie przez stres ;)....oczywiście że chodzi mi o wakacje 2009 :lol:
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 18.12.2008 22:21

mariazk napisał(a):
problem z wyborem miejsca i lokalu....myśleliśmy o Rogoźnicy, ale wyczytałam tu, że to miejscowość raczej nie dla rodziny z 2 dzieci...

No to szkoda, bo w Rogoźnicy akuratnie mam znajomy apartament dla 6 osób, jakieś 40m od ładnej żwirkowej plaży.
Według mnie nadaje się ta miejscowość jak najbardziej dla rodzin z dziećmi i polecam. Znajdziecie też spokój i ciszę. Rodzin z dziećmi multum, zresztą jak w każdej miejscowości... :D

jeśli mogę prosić o te namiary :)
może jednak się zdecydujemy własnie tam jechać :)

Pozdrawiam :)
mariazk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariazk » 18.12.2008 22:50

:D
Nie ma sprawy, podaję swój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poczytaj sobie ile Rogoznica ma wielbicieli... i jak ochota już Cię najdzie to mail masz :). :papa:
Iza&Krzysiek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iza&Krzysiek » 18.12.2008 22:57

mariazk

dziękuję :D
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 19.12.2008 08:17

Jeżeli na wyspę Pag to proponuję zerknąć na ten link.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Od plaży dzieli tylko podwórko i kilkanaście schodów;-))
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2008 08:42

Iza&Krzysiek napisał(a):Witam wszystkich na tym forum :)

Pozdrawiam Iza&Krzysiek

Obawy bezzasadne... :wink: ... polecam w 100 %
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.12.2008 09:05

gosku24 napisał(a): Jest w Rogoznicy camp,na wyspie , za strażą do góry na ulicy Zadarskiej.Wiem,że jest,bo w tym roku miałam go za płotem.

Czy to może mały tzw. przydomowy zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2008 09:26

To jest taki camp na prywatnej posesji...no i te 300 m do plaży co napisane to ściema :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.12.2008 09:33

alessandro1977 napisał(a):To jest taki camp na prywatnej posesji...no i te 300 m do plaży co napisane to ściema :lol:

Na prywatnych posesjach jest sporo małych kempingów w Chorwacji.
Tylko większość nich nie ma stron internetowych.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.12.2008 09:36

Janusz Bajcer napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):To jest taki camp na prywatnej posesji...no i te 300 m do plaży co napisane to ściema :lol:

Na prywatnych posesjach jest sporo małych kempingów w Chorwacji.

Zgadza się...jednak komuś kto zawsze koczuje na camingach i lubi je tego nie polecałbym...daleko od plaży i wogóle bez klimatu...nie nazywam tego nawet campingiem bo takiego w Rogoźnicy nie ma...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje