Tego nocnego umc-umc chyba bym nie wytrzymała
Świetne zdjęcia "wędrującego cyca"
.png)
.png)
Katerina napisał(a):Przepiękna barwa Cyca![]()
Rubinowa
.png)
maslinka napisał(a):Piękny taniec falkušyTak naprawdę nie wiem, czy to były falkuše
W Komižy właśnie je oglądaliśmy, tańczące w rytm "Czterech pór roku" Vivaldiego...
Tego nocnego umc-umc chyba bym nie wytrzymałaDlatego mimo wielu zalet mieszkania w centrum miejscowości, zawsze staramy się wybierać kwatery nieco na uboczu.
Świetne zdjęcia "wędrującego cyca"
.png)
.
.png)
.png)
Katerina napisał(a):W pięknych okolicach mieszkacie![]()
Z góry wszystko takie uporządkowane, graficzne, pod linijkę - niesamowite widoki.
Kolega Pilot - tak, jak mówiłaś - faktycznie przystojny (ale chyba jestem o głowę od niego wyższa...pewnie by się zniechęcił
![]()
![]()
Super przygoda, jak się wciągniesz, będziesz miała dylemat![]()
Nie ukrywam że bardzo nam to pasuje

.png)
CROberto napisał(a):Fajna przygodapt. Nie ma ryzyka,nie ma zabawy
![]()
W razie problemów z łajby wyskoczysz w kamizelce...
Jest też Rib.
W tym przypadku , może jakiś spadochron- ewetualnie...
Tym razem zawierzyłaś swoje życie bardziej,niż u swojego Kapitana
.png)
piotrf napisał(a):"Pierwsze koty za płoty" , będą następne loty , a następnie spróbować trzeba lotu helikopterem , bardzo polecam![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
.png)
travel napisał(a):Uff.. wreszcie nadrobiłam relację![]()
Pisałaś wcześniej ,że nie lubicie pływać na silniku.
I słusznie , bo według mnie silnik w żaglówce powinien być stosowany w ostateczności.
Niestety chyba z 95% osób pływa na silniku![]()
![]()
Zaobserwowałam to w tym roku osobiście - obojętnie jaka byłaby pogoda to większość jednostek miała opuszczone żagle![]()
Szczególnie na obszarze Kanału Bračkiego.
Ps. Zlatni Rat jest okropny![]()

.png)
beatabm napisał(a):Bardzo niewiele osób pływa po Adriatyku spontanicznie - gdzie wiatr i żagle poniosą.![]()
![]()
I w ten sposób są niestety pozbawieni tej radości i wolności jaką daje prawdziwe żeglowanie
.png)
travel napisał(a):beatabm napisał(a):Bardzo niewiele osób pływa po Adriatyku spontanicznie - gdzie wiatr i żagle poniosą.![]()
![]()
I w ten sposób są niestety pozbawieni tej radości i wolności jaką daje prawdziwe żeglowanie
Z ust mi to wyjęłaś![]()
Wynajmują jednostki pływające z żaglami chyba tylko dla szpanu![]()
To nie lepiej jakąś łódź motorową wynająć ?

Powrót do Nasze relacje z podróży