Mikromir napisał(a):CroAna napisał(a):hmmm..skądś znam ten punkt B...
Ciekawe skąd możesz go znać... hmmm... pomyślmy...
Może stąd...![]()
Jak się dobrze skupisz, to może i punkt C razem z A rozpoznasz...![]()
![]()
he, he...no jakby znajome jakie... i relacja też

.png)
Mikromir napisał(a):CroAna napisał(a):hmmm..skądś znam ten punkt B...
Ciekawe skąd możesz go znać... hmmm... pomyślmy...
Może stąd...![]()
Jak się dobrze skupisz, to może i punkt C razem z A rozpoznasz...![]()
![]()
.png)
Mikromir napisał(a):Mario2909 napisał(a):Relacja niesamowita, zdjęcia cudo,Pag to jest chyba to co byśmy chcieli zobaczyć,poproszę o namiary na kwaterę na PW.
Z góry wielkie dzięki
Dziękuję za miłe słowa. Namiary poszły na maila.
Tylko pamiętaj, że to zadoopie...

.png)
Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a):E tam... wdajecie się w szczegóły z tymi punktami ABC! najważniejsze to jest znaleźć punkt Ga odnaleźć go na Pagu to dopiero jest przeżycie
![]()
![]()
![]()
No tak, w tych nastrojowych okolicznościach przyrody...
.png)
CroAna napisał(a):Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a):E tam... wdajecie się w szczegóły z tymi punktami ABC! najważniejsze to jest znaleźć punkt Ga odnaleźć go na Pagu to dopiero jest przeżycie
![]()
![]()
![]()
a i mnie wśród tych punktów nasunęło się co nie co, ale...nie śmiałam pytać![]()
.png)
Mikromir napisał(a):CroAna napisał(a):Mikromir napisał(a):gusia-s napisał(a):E tam... wdajecie się w szczegóły z tymi punktami ABC! najważniejsze to jest znaleźć punkt Ga odnaleźć go na Pagu to dopiero jest przeżycie
![]()
![]()
![]()
a i mnie wśród tych punktów nasunęło się co nie co, ale...nie śmiałam pytać![]()
...ani tym bardziej się zwierzać...![]()
![]()
... a mogłaby powstać ciekawa mapka Pagu p.t. The best of island Pag...![]()
![]()
.png)
Mikromir napisał(a):CroAna napisał(a):
pssst...bo jak się druga strona kanału dowie....![]()
![]()
He he, zaczną tą swoją promenadądo plaży Zubava za winklem z lunetkami chodzić... nucąc swojskie przyśpiewki w rodzaju Kupiłem lornetkę, by...
![]()
.png)
Mario2909 napisał(a):Mikromir napisał(a):Jak tam Mario, załapałeś się jeszcze na jakiś wolny termin?
Rezerwację zrobiłem,czekam na odpowiedź.
.png)
Mikromir napisał(a):Mario2909 napisał(a):Mikromir napisał(a):Jak tam Mario, załapałeś się jeszcze na jakiś wolny termin?
Rezerwację zrobiłem,czekam na odpowiedź.
Naturalnie bezpośrednio u Jukiciów bookowałeś? Bo to rezerwację zrobiłem zabrzmiało tak oficjalnie jakby w agencji jakiejś...![]()
Może spotkasz się z kimś z forum przy "zmianie turnusów", bo coś mi się zdaje, że sporo Polaków tam w tym roku będzie...
.png)
CroAna napisał(a):Mikromir napisał(a):Może spotkasz się z kimś z forum przy "zmianie turnusów", bo coś mi się zdaje, że sporo Polaków tam w tym roku będzie...
ciekawe dlaczego...
.png)
Mikromir napisał(a):... na tym Pagu nic ni ma...