mervik napisał(a):..no z tamtej strony nie zaszedłem
.. z widokiem na cytadele
to samo pomyślałem czytając i oglądając, jak Wy tam doszliście idąc z podziemnego
przyjemne widoki mimo, że znajome
temperaturka spora, w słońcu czy cieniu
.png)
mervik napisał(a):..no z tamtej strony nie zaszedłem
.png)
Basiulinek napisał(a):To byl najgoretszy dzien naszego urlopu..
Ze wspolczuciem wspominalismy Was moczac tylki w Jadranie...![]()
ale i tak było kurde wartooooo! choć...gdyby nie te "źródełka", to.... 
.png)
te kiero napisał(a):mervik napisał(a):..no z tamtej strony nie zaszedłem
to samo pomyślałem czytając i oglądając, jak Wy tam doszliście idąc z podziemnego![]()
przyjemne widoki mimo, że znajome![]()
temperaturka spora, w słońcu czy cieniumy mieliśmy 40st stojąc w parkingu na -1
, a na parkingu mieliśmy dokładnie tak jak Ty: 40. 
.png)
termondar napisał(a):CroAna napisał(a):, ale...dla miłośników Dubrownika nigdy nie za wiele:
To ŚWIĘTA PRAWDA![]()
![]()
![]()
![]()
Wklejaj fotki ile masz, aby do lata
.png)
) wita nas sv.Marko z całym swym spokojem, zapachem traw, beczeniem owiec...tęskniliśmy za tym miejscem. W zeszłym roku dzień w dzień pokonywaliśmy tę drogę, w poszukiwaniu urokliwych małych zatoczek. Teraz mamy to na wyciągnięcie ręki.
Do głowy by nam nie przyszło, że.... .png)
CroAna napisał(a):Czas rozpocząć drugi tydzień urlopuodpalamy i ruszamy na...
Pag!
zmierzamy oczywiście do apartamentu u Any (to juz trzecia na tegorocznym szlaku), tak bowiem nazywa się córka gospodarzy, z którą dzielnie konferowałam dopełniając niezbędnych formalności. Zostawiamy miasteczko w tyle, mijamy Bošanę, 15 południk (kiedy czytałam to w relacji Mikromira, czułam, ze chodzi o ten sam dom) wita nas sv.Marko z całym swym spokojem, zapachem traw, beczeniem owiec...
.png)
Mikromir napisał(a):
P.S. Nie miałaś przypadkiem ochoty kupić drugą połowę tego bliźniaka, która "prodaje se"? Może by tak na spółkę?...
)tylko jak, kurde blade, podzielimy garaż, by zrobić zeń dodatkowe mieszkanko dla nas, gdy Cromaniaki przyjadą do naszych apartmanów na wywczasy .png)
CroAna napisał(a):tylko jak, kurde blade, podzielimy garaż, by zrobić zeń dodatkowe mieszkanko dla nas, gdy Cromaniaki przyjadą do naszych apartmanów na wywczasy![]()
.png)
Mikromir napisał(a):CroAna napisał(a):tylko jak, kurde blade, podzielimy garaż, by zrobić zeń dodatkowe mieszkanko dla nas, gdy Cromaniaki przyjadą do naszych apartmanów na wywczasy![]()
No co ty, dla gości przygotujemy ten garaż (z super tarasem widokowym na dachu na zachętę), a dla nas po pięterku.![]()

.png)
.png)

.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży