tony montana napisał(a):Taaak. 8 dorosłych i 7 dzieci - nie było takiej możliwości, aby Twoje jedno nie znalazło sobie przynajmniej jednego, dwóch ktore pasowałoby mu do zabawy![]()
Ehh ... bo to się człowiek tak czasem nie dogada
.png)

.png)
jarecky9 napisał(a):No i jak ta "specjalność" bo tam nie dojechałem
Ale jak dobra, to może nad robię zaległości w przyszłym roku
pozdrav
.png)
.png)
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witaj Goniaa.
Zawsze sprawdzam sobie relacje z mapami z google maps i tam jest miejscowość BOL a u Ciebie DOL, czy w google mają błąd...
.png)
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Witaj Goniaa.
Zawsze sprawdzam sobie relacje z mapami z google maps i tam jest miejscowość BOL a u Ciebie DOL, czy w google mają błąd...
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):Powoli zaczynam chłonąć Wasze relacje. Brač zdecydowanie wiedzie prym w tegorocznych relacjach...i super.
Wy mieliście ograniczenia prędkości na autostradzie do 60 km/h a my nawet do 30. Nawet przy owych 30 miałam wrażenie, że zmiecie mnie z drogi. Kilku śmiałków, którzy nie zastosowali się do ostrzeżeń nie dała rady i miała bliskie spotkania z ogranicznikami na autostradzie.
.png)
nero napisał(a):Hmmzobaczymy co dopisze jeszcze tony montana ale wyjdzie chyba na to, że ten Toni coś przereklamowany
![]()
Może jak mi mówili, że ciasto palce lizać, mieli na myśli, że ono jest właśnie bardzo słodkie
.png)

.png)
gosia_w napisał(a):Witaj Goniaa, w ostatnim tygodniu sierpnia wyjeżdżamy do Cro i wstępny wybór to właśnie Brac.
Z ciekawością śledzę Twoja foto-relację