.png)
Goniaa napisał(a):W Supetarze nie planujemy szukać kwatery, gdyż (niesłusznie) traktujemy go jako miasteczko portowe z całym zamieszaniem z racji funkcji portu.
Jedziemy do Sutivanu, który choć początkowo był naszym głównym celem (i tu się narażę niektórym) nie zwalił nas z nóg. W Sutivanie byliśmy 3 lata wcześniej na rejsie z Omiśa i wtedy nam się bardzo spodobał. Myślę, że to że akurat trafiliśmy straszny ruch, zamęt, utknęliśmy w dziwnym korku za jakimś autobusem spowodowało, że odjechaliśmy stamtąd.
Tym razem w inną stonę – do Splitskiej. Tu z kolei dla przeciwwagi cisza, spokój, czas stoi w miejscu. Gdybyśmy znaleźli jakąś uliczkę, gdzie można by na chwilę postawić samochód i pochodzić spokojnie w poszukiwaniu apartamentu, to pewno Splitska byłaby naszym miejscem wypoczynku. Uliczki są tam jednak wyjątkowo wąskie i w dodatku z górki, ciężko zaparkować. Tym sposobem docieramy do Postiry
.
.png)
wojan napisał(a):
Będzie więcej fotek ?![]()
Pozdrawiam krajankę![]()
Czesiek63 napisał(a): no własnie z tym Sutivanem to przegięcie hehe
.png)
Jasne jestem ...sledze oczywiście dalej My bylismy we Wrzesniu zawsze tak jezdzimy ale na jedno wychodzi nie szkodziGoniaa napisał(a):wojan napisał(a):
Będzie więcej fotek ?![]()
Pozdrawiam krajankę![]()
Fotek zaraz będzie więcej.
Ja również pozdrawiam
Aguha, jarecky9 zapraszam do czytania i oglądania.Czesiek63 napisał(a): no własnie z tym Sutivanem to przegięcie hehe
Czesiek63 - Gdy to pisałam, to właśnie Ciebie się się bałam najbardziej![]()
A miałam wydrukowane fragmenty Twojej relacji![]()
Wy byliście w czerwcu i pewno stąd inny odbiór tego samego miejsca.
... Ale nie gniewaj sięzaglądnij tu czasem
.png)

.png)
.png)
maciej1976 napisał(a):Widzę, że Brać i Postira biją w tym roku rekordy w relacjach, a jeszcze niedawno o tej miejscowości było niemalże cicho. Też tam byłem na początku lipca. Dla mnie Postira rewelacja.
.png)
Goniaa napisał(a):agus78, MMucha miło mi, ze zaglądacie do mojej relacjimaciej1976 napisał(a):Widzę, że Brać i Postira biją w tym roku rekordy w relacjach, a jeszcze niedawno o tej miejscowości było niemalże cicho. Też tam byłem na początku lipca. Dla mnie Postira rewelacja.
Nam też się bardzo spodobała Postira. Jeśli byłeś na początku lipca, to pewno rozminęliśmy się
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży