mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):taki obrazek i krzyk sprzedawców ..... cerrrrrrammmmikkkka towarzyszył nam codziennie rano![]()
![]()
Doctora też miałaś pod nosem
Aga nawet dwóch dosłownie na przeciwko jeden obok drugiego i jeszcze ze dwóch ulicę dalej

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):taki obrazek i krzyk sprzedawców ..... cerrrrrrammmmikkkka towarzyszył nam codziennie rano![]()
![]()
Doctora też miałaś pod nosem

.png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Doctora też miałaś pod nosem
Aga nawet dwóch dosłownie na przeciwko jeden obok drugiego i jeszcze ze dwóch ulicę dalejNa szczęście nam się nie przydał

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Doctora też miałaś pod nosem
Aga nawet dwóch dosłownie na przeciwko jeden obok drugiego i jeszcze ze dwóch ulicę dalejNa szczęście nam się nie przydał
Całe szczęście, że się nie przydał![]()
Pewnie już sama ich obecność pod ręką działała leczniczo
.png)

.png)
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Platamonas
... nam niestety zabrakło czasu, więc chętnie pooglądam sobie u Ciebie ......
Pozdrawiam.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Jak myślałam o RO to ten zamek od razu wpisałam na listę do odwiedzenia, więc z przyjemnością zobaczę te ruiny....

.png)
Beata W. napisał(a):Zapraszam, dużo tego nie będzie ale pewnie jeszcze kilka fotek się znajdzie. Osobiście zdecydowanie bardziej niż ruiny podobało mi się Old Platamonas
.png)

.png)
piotrf napisał(a):Pogoda mogła być lepsza ( myślę o przejrzystości ) ale i tak widoczki z zamku szerokie i przednie
Czekam na Old Platamonas . . .
Pozdrawiam
Piotr

.png)