Z kolei Olimp bardziej klimatyczny, w sumie całkiem ciekawe miejsce. Mam nadzieję, że wieczorem trochę pospacerujemy

.png)
Beata W. napisał(a):Na pewno bardziej emocjonującą górą, szczególnie pod kątem wjazdu jest chorwacki Św. Jurek![]()
Z kolei Olimp bardziej klimatyczny, w sumie całkiem ciekawe miejsce. Mam nadzieję, że wieczorem trochę pospacerujemy
.png)
krakusowa napisał(a):Beata W. napisał(a):Na pewno bardziej emocjonującą górą, szczególnie pod kątem wjazdu jest chorwacki Św. Jurek![]()
Na św.Jurku, wstyd się przyznać, ale nie byłam.
Chociaż teraz ( po drodze trolli) może się odważę![]()
.png)

.png)
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):a za mostkiem całkiem fajna miejscówka
... faktycznie bardzo sympatyczna - ciekawe jaka była temp. wody ......
Pozdrawiam.

.png)
, byłaś widziałaś, widoki bardzo ładne, wspinaczka też by mnie nie pociągała, szczególnie z dzieciaczkami.
.png)
renatalato napisał(a):No i fajnie, byłaś widziałaś, widoki bardzo ładne, wspinaczka też by mnie nie pociągała, szczególnie z dzieciaczkami.
Ale muszę Ci Beatko powiedzieć że córeczki to masz niezłe modelki, szczególnie starsza
a starsza (7lat) wyjątkowo lubi się fotografować .png)
kulka53 napisał(a):Spędzamy w Prionii około godzinkę, podchodzimy do pobliskiego wodospadu (pod którym podobno kapała się Afrodyta), obserwujemy schodzących z góry nielicznych wędrowców, obserwujemy też okropnie zmęczone i spragnione malutkie koniki, tutejszych tragarzy wynoszących w górę, do schroniska, potrzebne wędrowcom produkty. Trzeba przyznać, że przykro patrzeć na te będące u kresu sił zwierzęta natychmiast po napojeniu walące się na ziemię.......
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):a za mostkiem całkiem fajna miejscówka
... faktycznie bardzo sympatyczna - ciekawe jaka była temp. wody ......
Pozdrawiam.
Beata W. napisał(a):renatalato napisał(a):No i fajnie, byłaś widziałaś, widoki bardzo ładne, wspinaczka też by mnie nie pociągała, szczególnie z dzieciaczkami.
Ale muszę Ci Beatko powiedzieć że córeczki to masz niezłe modelki, szczególnie starsza
Ogólnie był to bardzo fajny dzień, a perełka tego masywu w moim odczuciu przynajmniej jeszcze przed nami![]()
No musze się zgodzić modelki niezłe, nie nudzę się przy nicha starsza (7lat) wyjątkowo lubi się fotografować
.png)
Lidia K napisał(a):Nasza pierwsza przymiarka do zdobycia Olimpu była podobna do Twojej.
Wjazd autem do Prioni, wodospad, widoki po drodze i radość z bycia w pobliżu miejsc skąd pochodzili bogowie.
.
Lidia K napisał(a):Ale nie jestem pewna czy to ta sama miejscówkakmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):a za mostkiem całkiem fajna miejscówka
... .
Nie jestem pewna, wydaje mi się, że mogliście być jednak ciut dalej
Lidia K napisał(a):Prawda, obydwie są fotogeniczne.![]()
Zaintrygowałaś mnie perełką masywu. Cd pilnie oczekiwane.

.png)
.png)
I kolejny weekend przed nami....Beata W. napisał(a): i mam nadzieję, że w weekend uda mi się wstawić kolejny odcinek