W ostatnim tygodniu września były tam dzikie tłumy - zarówno w mieście, jak i na Srđ...
.png)
.png)
pomorzanka zachodnia napisał(a):Bardzo mi się filmik podobał, dużo radości widać. A pogodę i tak mieliście lepszą niż Polsce. ( U nas było gorzej niż w grudniu
).
Katerina napisał(a):Bardzo fajny film. Jedyne zastrzeżenie - za mało ujęć CiebieNic nie ujmując Twojemu Towarzyszowi, to on powinien filmować kadry z Tobą, bo dobrze się prezentujesz na tle Dubrovnika
![]()
W ostatnim tygodniu września były tam dzikie tłumy - zarówno w mieście, jak i na Srđ...Super, że zaznaliście innej odsłony tego miejsca. No i faktycznie, pogoda lepsza niż u nas, wino na kaszubskiej wsi piliśmy w czapkach i rękawiczkach w ogrodzie
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):Super filmik! Obiecałam sobie, że z tegorocznych wakacji również coś "sklecę", ale póki co nie mam o tym bladego pojęcia. Jakiegoś programu używałaś, żeby to zmontować?
.png)
.png)
.png)
.png)
A ja 1 mam! aczkolwiek jakościowo nie najlepsze za to z cropelkowym akcentemwiolek_lp napisał(a):... Po parunastu minutach docieramy do parceli Gosi i jej Bandy, których z tego miejsca serdecznie pozdrawiam![]()
W tym świetnym towarzystwie spędzamy bardzo przyjemny wieczór, okazuje się, że jakimś trafem nie zrobiłam żadnych zdjęć z naszego spotkania…