A faje molo jest też w Gdańsku Brzeźnie, no i free
Tylko tego ostatniego miejsca nie rozpoznałam....co to jest?
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Ale dawno nad Bałtykiem nie byłam... Rozewie jest super, za pewne latarnia była zamknięta o tej porze.... Było trzeba chłopaków na Hel do fok na karmienie zabrać, o tej porze roku to bez korków byście się tam dostali....
A faje molo jest też w Gdańsku Brzeźnie, no i free![]()
Tylko tego ostatniego miejsca nie rozpoznałam....co to jest?

.png)
Porównując do innych miejsc w PL to wybrzeże mam dość dobrze zwiedzone, zwłaszcza okolice latarni morskich, bo jestem ich fanką. Byłam na wszystkich, które są dostępne do zwiedzeniaZytaS napisał(a):Radzę nadrobić zaległości w temacie Bałtyku, właśnie słyszę przez uchylone okno jego szum![]()
A ja takiego wrażenia tam nie miałam, raczej wrażenie przytłoczenia, którego nie czuję (mimo gór) na Riwierze Makarskiej. Plaże nad Bałtykiem kojarzą mi się z szerokością i przestrzenią, i pięknym piaskiem, a tu na Rozewiu mi tego brakuje...ZytaS napisał(a):Wiolek, piękne zdjęcia z Rozewia, u podnóża klifu można się tam poczuć jak na plaży w Chorwacji![]()
.png)
wiolek_lp napisał(a):Ostatnio mało było mnie tutaj , a wszystko przez szukanie miejsca na ferie i kombinowanie na co się zdecydować
Było też jedno miejsce, którym się zachwyciłam- Rozewie( dzieki corrina
:*)
Cisza, spokój, śliczne kolorowe kamyczki, piękny las... Ograniczona przestrzeń, a nie setki metrów piachu, czyli to co lubięTakże wrzucam troszkę zdjęć i niedługo pora wrócić do Cro, żeby skończyć relację przed kolejnymi wyjazdami
.png)
Trajgul napisał(a):Jedyne 2 polskie miasta, które zdarza mi się odwiedzać. No i przejeżdżałaś 5km ode mnie, gdzieś pomiędzy tymi miastami.
piekara114 napisał(a):Tak chodziło mi o ostatnie zdjęcie wewnątrz murów....
piekara114 napisał(a):A ja takiego wrażenia tam nie miałam, raczej wrażenie przytłoczenia, którego nie czuję (mimo gór) na Riwierze Makarskiej. Plaże nad Bałtykiem kojarzą mi się z szerokością i przestrzenią, i pięknym piaskiem, a tu na Rozewiu mi tego brakuje...ZytaS napisał(a):Wiolek, piękne zdjęcia z Rozewia, u podnóża klifu można się tam poczuć jak na plaży w Chorwacji![]()
corrina napisał(a):No i super, cieszę się, że Ci się tam spodobało, my byliśmy wieki temu przed majówką parę dni, ale było już bardzo ciepło i zielono. W sezonie, wolę nawet nie myśleć...
Widzę, że w Toruniu odnaleźliście kuzyna osiołka z Jelsy![]()
Pisz, pisz dalej tą relację, bo ja moją też planuję skończyć do sierpnia, zobaczymy, kto będzie pierwszy
.png)
.png)

A faje molo jest też w Gdańsku Brzeźnie, no i free

.png)
.png)
.png)
Katerina bardzo zazdroszczę mieszkania w takim miejscuAle znowu do gór dalej, no i do Cro
pocieszalam się, że podczas naszego pobytu było na tyle przyjemnie, ciepło i nie pizgało, że nie uciekaliśmy w 5 minut z plaży
zakochałm się w Gdańsku, podoba mi się o wiele bardziej niż np. Kraków

Powrót do Nasze relacje z podróży