.png)
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Między Cieszynem a Żyliną nie ma autostrady, chyba że źle czytam mapy.
Moje pełne pytanie brzmiało, czy ktoś wie kiedy cały odcinek na Słowacji zostanie oddany...
....Do tej pory jeździłem przez Korbielów- Banską Bystricę - Sahy i dalej do Budapesztu
Nie chce jeździć przez Czechy, bo moja trasa jest po prostu najkrótsza.
Moje pytanie było czysto techniczne.
.png)
.png)
arturac napisał(a):a nie lepiej by było:...
arturac napisał(a):....wielu instruktorów uczy,...
kaszubskiexpress napisał(a):Moje pełne pytanie brzmiało, czy ktoś wie kiedy cały odcinek na Słowacji zostanie oddany.
Nie pytałem o czeskie autostrady.
kaszubskiexpress napisał(a):skoro to taki "drogowy" wątek, to czy ktoś się orientuje, czy Autostrada Północ-Południe, której częścią jest A1 jest budowana w Słowacji ?
.png)
santosz napisał(a):poza tym obecnie z gdańska wbijasz sie na A1 i lecisz, ja żeby się tam wbić muszę zrobić około 230km bo wlatuje koło Torunia, wiec troszke to wyglada inaczej a do Kołbaskowa mam 250
.png)
Semedi napisał(a):santosz napisał(a):poza tym obecnie z gdańska wbijasz sie na A1 i lecisz, ja żeby się tam wbić muszę zrobić około 230km bo wlatuje koło Torunia, wiec troszke to wyglada inaczej a do Kołbaskowa mam 250
I o wiele przyjemniejsza droga do Szczecina. Także walę na dojczlandy. Na autostradę i mniej stresów, zawieszenie tak nie dostaje, spalanie mniejsze. Generalnie nigdzie mi się wtedy nie spieszy. Popieram.
.png)
Semedi napisał(a):santosz napisał(a):poza tym obecnie z gdańska wbijasz sie na A1 i lecisz, ja żeby się tam wbić muszę zrobić około 230km bo wlatuje koło Torunia, wiec troszke to wyglada inaczej a do Kołbaskowa mam 250
I o wiele przyjemniejsza droga do Szczecina. Także walę na dojczlandy. Na autostradę i mniej stresów, zawieszenie tak nie dostaje, spalanie mniejsze. Generalnie nigdzie mi się wtedy nie spieszy. Popieram.
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Romuald22 Raul73 Hepik
Gdy w 2008 roku jechaliśmy do Cro, to odcinek Karlovac- Dugopolje nad Splitem przejechaliśmy starą "1".
Droga właściwie pusta, widoki inne niż te autostradowe. Prawie 100 km mniej niż A1 a do tego za free.
Pozdrawiam
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.