Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego nie? Bułgaria

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.05.2011 20:43

Muliness napisał(a):
Bocian napisał(a): Ja po prostu mam za nowy i za fajny samochód aby jechać do Bułgarii i spędzać urlop w oknie hotelu patrząc czy jeszcze stoi... :):) A gość wyjeżdża z takim tekstem jakbym był pierwszym oponentem.... :)

Oj Bociek Bociek a kiedy Ty w tej Bułgari byłeś:), że masz takie obiekcje :)Drogi są 100% lepsze niż u nas to jak Ty się poruszasz po naszych drogach;)tym pięknym nowym autem.

A gdzie ja pisałem o jakichkolwiek drogach w Bułgarii? I dojeździe do niej?
Poruszam się powoli i z gracją :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 08.05.2011 20:53

Bocian napisał(a):A gdzie ja pisałem o jakichkolwiek drogach w Bułgarii? I dojeździe do niej?
Poruszam się powoli i z gracją :)

ach;) ihihih
już wiem o co Ci chodzi nie nie... o samochód możesz też być spokojny;)
pod kazdym względem nawet mandatów mniej zapłacisz;)
ale żeby uniknąć mordęgi kurortu trzeba się wysilić i poszukać czegoś w moim odczuciu spokojniejszego .
W każdym razie autor wątku ma jasny obraz sytuacji a my czyste sumienie :)
SDI napisał(a):..też zastanawiałem się nad Bułgarią ba nawet Krymem,ala ten dojazd -

No jest to problem tranzytowy nocleg to podstawa a i tak droga jest męcząca . Można skrócić drogę jadąc przez Serbię ale kiedy ja jechalam nie miałam paszportu więc nie miałam innej alternatywy jak Rumunia . Mają pare nitek autostrady ale ogólnie rzecz biorąc góry ,tiry ...
Jedyny plus to to , że zwiedziłam zamek Draculi;) ale nie wspominam tej drogi jakoś super relaksująco :)
Męczy mnie ta walka między tym miejscem Naj ... staram sie obiektywnie podchodzić do sprawy Nie bo nie do mnie nie przemawia;)

tutaj jest różnica pomiędzy prawdziwym Cromaniakiem a obieżyświatem . ale jestem w stanie zrozumieć Cromaniaka bo Morze Czarne to nie Adriatyk ja pojechałam w dobrej kolejności ;)
Ostatnio edytowano 08.05.2011 21:13 przez Muliness, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.05.2011 20:59

Imotski napisał(a):Proszę tylko aby osoby andrzejj..

Spoko mnie Bulgaria nie rajcuje. :wink: W końcu dziadek jesteś,Bułgaria pasuje dla Ciebie jak ulał. :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.05.2011 21:15

Muliness napisał(a): nawet mandatów mniej zapłacisz;)

Ja mandatów nie płacę :)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 08.05.2011 21:18

Bocian napisał(a):
Muliness napisał(a): nawet mandatów mniej zapłacisz;)

Ja mandatów nie płacę :)

a ja tak :(
i nie wiem o co chodziii 8O
Pod Plitvicami ciach :oops: 50 EUR
jakoś tak bez gracji jeździmy i spokojnie ale coś nam źle z oczu patrzy;) :D
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 08.05.2011 21:44

Na dobranoc :wink: ...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 08.05.2011 21:46

mkm napisał(a):Na dobranoc :wink: ...

Dzięki i kolorowych :D
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone