Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dlaczego camping

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dekoder
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dekoder » 02.11.2025 22:58

To co zabraliśmy z naddatkiem starczyło na 12 dni. Poza tym pralka to obecnie standard. Leżaki też standard. Płetwy, pianki? Po co? Jakieś obligatoryjne wyposażenie? Niech każdy bierze co chce, ja biorę supa
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 02.11.2025 23:45

dekoder napisał(a):To co zabraliśmy z naddatkiem starczyło na 12 dni. Poza tym pralka to obecnie standard. Leżaki też standard. Płetwy, pianki? Po co? Jakieś obligatoryjne wyposażenie? Niech każdy bierze co chce, ja biorę supa

Tam gdzie najczęściej bywałem (dom z wieloma apartamentami) to tylko w jednym apartmanie była pralka. Leżaki to standard? No bez jaj. Chyba jak się jedzie na all inclusive do Egiptu albo Turcji. Płetwy, pianki. Ja uwielbiam pływać, a posiadanie takich gadżetów zapewnia większe bezpieczeństwo i komfort termiczny. Pomnóż to razy 2 bo jeżdżę z żoną. Nie zawsze to zakładam. Jadran w zeszłym roku miał 29 stopni w Podgorze -pianka nie była potrzebna. Ale nie zawsze tak jest. Zawsze jednak biorę bo nie wiadomo co się trafi. Nie wyobrażam sobie żeby supa i rzeczy które wymieniłem i osobiste ładować do samolotu. A kilka razy leciałem.
Marlowe1994
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marlowe1994 » 02.11.2025 23:52

Generalnie chodzi o to dlaczego camping albo w sumie dlaczego nie camping a nie czy brać czy nie brać supa do samolotu :lol:
Dla mnie przewagą apartmanu jest własną łazienka i kuchnia z bieżącą wodą. Łóżka i inne sprzęty zapewne można mieć tak samo wygodne jak w domu. No i jeszcze jest kwestia pogody, gdy teraz jest tyle anomalii.
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 03.11.2025 00:07

Marlowe1994 napisał(a):Generalnie chodzi o to dlaczego camping albo w sumie dlaczego nie camping a nie czy brać czy nie brać supa do samolotu :lol:
Dla mnie przewagą apartmanu jest własną łazienka i kuchnia z bieżącą wodą. Łóżka i inne sprzęty zapewne można mieć tak samo wygodne jak w domu. No i jeszcze jest kwestia pogody, gdy teraz jest tyle anomalii.

I takie dyskusje, nawet kulturalne schodzą czasem na boczne tory.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 04.12.2025 09:16

W najbliższym sezonie, po kilku latach przerwy, jest ponowna szansa na camping w Chorwacji, oczywiście autem i pod namiot. Dlaczego? Bo lubimy :)
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Dlaczego camping - strona 51
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone