mkm napisał(a):Na Hvarze za 30 eur. - nie ma szans, jednak na sąsiedniej wyspie Brac - już tak
![]()
Pozdrav.
D dobry, moze orientujesz sie ile kosztuje przejazd promem na Brać (samochodem)Pozdrawiam
Andrew39 napisał(a):... moze orientujesz sie ile kosztuje przejazd promem na Brać (samochodem)?
.png)
VValdek napisał(a):Czy ceny apartamentów Anno Domini 2008 są nieco wyższe, niż w ubiegłym roku ?
Czy tylko ja mam pecha i znajduje w necie kwatery droższe niż rok lub dwa lata temu ?
.png)
VValdek napisał(a):beatusia napisał(a):Sprawdź sobie kurs euro...
To oczywista oczywistość![]()
Ale ja pytałem o ceny w euro w Chorwacji, a nie o aktualny kurs EUR/PLN w polskich bankach i kantorach.
.png)
.png)
pablo2222 napisał(a):Witam
Mogę prosić o podanie sposobu rezerwacji kwatery na Pag. Jestem bardzo zainteresowany gdyż planuję wyjazd na przełomie czerwca i lipca włąsnie na Pag w 2+1. Przeglądam oferty w internecie i nie znalazłem nic w tak inetersujacej cenie - 27 euro. Z góry dziękuję.
.png)
.png)
.png)
beatusia napisał(a):VValdek napisał(a):beatusia napisał(a):Sprawdź sobie kurs euro...
Ale ja pytałem o ceny w euro w Chorwacji, a nie o aktualny kurs EUR/PLN w polskich bankach i kantorach.
Dwa lata temu za ap. 3 osobowy w lipcu płaciłam 25 Euro(w Pagu na wyspie Pag) w tym roku (przełom czerwca/lipca) płacę 27 euro za trzy osoby;-)więc jest "drożej". dwa lata temu kurs euro 4,4 teraz 3,4.rachunek jest prosty
.png)
Marek i Joanna napisał(a):beatusia napisał(a):VValdek napisał(a):beatusia napisał(a):Sprawdź sobie kurs euro...
Dwa lata temu za ap. 3 osobowy w lipcu płaciłam 25 Euro(w Pagu na wyspie Pag) w tym roku (przełom czerwca/lipca) płacę 27 euro za trzy osoby;-)więc jest "drożej". dwa lata temu kurs euro 4,4 teraz 3,4.rachunek jest prosty
Witam
W tym roku jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, planujemy pobyt w Pagu na Pagu(rezerwacja jeszcze do końca nie opłacona) czy możesz napisać cos o swoim pobycie , o miescie , o plaży czy ma łagodne zejscie do morza bo jedziemy z dzieckiem, czy to dobry wybór. I co myslisz o cenie 42 E/3 osoby.
Pozdrawiam
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje