Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny za apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrew39
Globtroter
prom

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrew39 » 21.04.2008 12:54

mkm napisał(a):Na Hvarze za 30 eur. - nie ma szans :( , jednak na sąsiedniej wyspie Brac - już tak :D
Pozdrav.

D dobry, moze orientujesz sie ile kosztuje przejazd promem na Brać (samochodem)Pozdrawiam :) i czy duże sa trudnosci z wjazdem i wyjazdem?
Użytkownik usunięty
Re: prom

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2008 17:08

Andrew39 napisał(a):... moze orientujesz sie ile kosztuje przejazd promem na Brać (samochodem)?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
VValdek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VValdek » 04.05.2008 23:30

Czy ceny apartamentów Anno Domini 2008 są nieco wyższe, niż w ubiegłym roku ?
Czy tylko ja mam pecha i znajduje w necie kwatery droższe niż rok lub dwa lata temu ?
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 05.05.2008 08:33

VValdek napisał(a):Czy ceny apartamentów Anno Domini 2008 są nieco wyższe, niż w ubiegłym roku ?
Czy tylko ja mam pecha i znajduje w necie kwatery droższe niż rok lub dwa lata temu ?

Sprawdź sobie kurs euro sprzed dwóch lat a teraźniejszy kurs;-)) Nawet gdy są nieco droższe to i tak jest taniej niż dwa lata temu.
VValdek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VValdek » 05.05.2008 09:50

beatusia napisał(a):Sprawdź sobie kurs euro...

To oczywista oczywistość :wink:
Ale ja pytałem o ceny w euro w Chorwacji, a nie o aktualny kurs EUR/PLN w polskich bankach i kantorach.
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 05.05.2008 10:08

VValdek napisał(a):

Ale ja pytałem o ceny w euro w Chorwacji, a nie o aktualny kurs EUR/PLN w polskich bankach i kantorach.

Dwa lata temu za ap. 3 osobowy w lipcu płaciłam 25 Euro(w Pagu na wyspie Pag) w tym roku (przełom czerwca/lipca) płacę 27 euro za trzy osoby;-)więc jest "drożej". dwa lata temu kurs euro 4,4 teraz 3,4.rachunek jest prosty
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 05.05.2008 10:29

Witam
Mogę prosić o podanie sposobu rezerwacji kwatery na Pag. Jestem bardzo zainteresowany gdyż planuję wyjazd na przełomie czerwca i lipca właśnie na Pag w 2+1. Przeglądam oferty w internecie i nie znalazłem nic w tak intersującej cenie - 27 euro. Z góry dziękuję.
Ostatnio edytowano 05.05.2008 10:33 przez pablo2222, łącznie edytowano 1 raz
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 05.05.2008 10:30

pablo2222 napisał(a):Witam
Mogę prosić o podanie sposobu rezerwacji kwatery na Pag. Jestem bardzo zainteresowany gdyż planuję wyjazd na przełomie czerwca i lipca włąsnie na Pag w 2+1. Przeglądam oferty w internecie i nie znalazłem nic w tak inetersujacej cenie - 27 euro. Z góry dziękuję.

Pablo podaj mi adres mailowy;-))
pablo2222
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo2222 » 05.05.2008 10:46

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 05.05.2008 10:51

Pablo poszło na pocztę;-))
awram_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) awram_ » 05.05.2008 14:44

Witam!

Wybieramy się w tym roku do Chorwacji (3 osoby). Myślimy o okolicach Omisia ( MIMICE). Wyjazd planujemy na 22 czerwca do +- 30 czerwca.
Czy zna ktoś jakieś apartamenty godne polecenia i nie za drogie ?
Jeśli tak to bardzo proszę o odpowiedź. Może ktoś był w tych okolicach... :)
Pozdrawiam
sławek78
Globtroter
podpinam się pod pytanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) sławek78 » 05.05.2008 23:07

też wybieram się w tym czasie w okolice Omisia.Rok temu pojechałem w ciemno, teraz jednak muszę sobie coś wcześniej zaklepać bo namówiłem siostrę z 3 letnią córeczką i boję się jechać w ciemno.Jesli macie jakiesna miaray na kwatery to bardzo byłbym wdzięczny
Marek i Joanna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 23.05.2008 22:42

beatusia napisał(a):
VValdek napisał(a):

Dwa lata temu za ap. 3 osobowy w lipcu płaciłam 25 Euro(w Pagu na wyspie Pag) w tym roku (przełom czerwca/lipca) płacę 27 euro za trzy osoby;-)więc jest "drożej". dwa lata temu kurs euro 4,4 teraz 3,4.rachunek jest prosty

Witam

W tym roku jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, planujemy pobyt w Pagu na Pagu(rezerwacja jeszcze do końca nie opłacona) czy możesz napisać cos o swoim pobycie , o miescie , o plaży czy ma łagodne zejscie do morza bo jedziemy z dzieckiem, czy to dobry wybór. I co myslisz o cenie 42 E/3 osoby.
Pozdrawiam
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 24.05.2008 07:49

Marek i Joanna napisał(a):
beatusia napisał(a):
VValdek napisał(a):

Witam

W tym roku jedziemy po raz pierwszy do Chorwacji, planujemy pobyt w Pagu na Pagu(rezerwacja jeszcze do końca nie opłacona) czy możesz napisać cos o swoim pobycie , o miescie , o plaży czy ma łagodne zejscie do morza bo jedziemy z dzieckiem, czy to dobry wybór. I co myslisz o cenie 42 E/3 osoby.
Pozdrawiam

O Pagu na Pagu sporo pisałam. Nasz apartament był ok.15 metrów od morza. Wystarczyło tylko zejść z kilku schodków . plaża była mała, kameralna z drobnego żwirku (z mamą ze Słowenii opanowałyśmy robienie babek do perfekcji) idealna dla dzieci o łagodnym brzegu. Miasteczko super , atrakcji dosyć dużo. Wpisz w wyszukiwarkę Pagu bo słów trzy-literowych jakoś nie akceptuje. Albo poczytaj moje wcześniejsze posty(te z przed dwóch lat) Cena, jest zależna od terminu wypoczynku i od standardu apartamentów.Pozdrawiam
Marek i Joanna
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek i Joanna » 29.05.2008 09:01

Witaj Beatusiu, ty jako znawczyni Pagu na Pagu, może podrzuciłabys jakies namiarki na kwatery na pagu dla 3 os.na przełom lipca i sierpnia. Z góry dzięki będę dłużnikiem. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny za apartament - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone