Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ceny za apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 31.03.2008 09:00

Jadę na przełomie czerwca i lipca na Pag i do Medulina (po raz pierwszy do CRO)i troche się dziwię czytając posty o cenach apartamentów.Wynajęlismy app przez Adriatyk z Warszawy i wychodzi na osobę 9,8euro, a w miejscu drugim-11,4EUR .Apartamenty mają być trzygwiazdkowe,bez klimy i daleko od morza(800 m).Może stąd ta niska cena,( która zawiera jeszcze takse klimatyczną i ubezpieczenie).app są ośmioosobowe.Martwię sie czy nie będzie kompletne badziewie :oops: przecież biuro musi zarobic i to pewnie sporo, a jak tu czytam ,to ceny są wyższe bezposrednio u włascicieli.Może ktoś korzystał z usług B.PAdriatyk i ma jakies doswiadczenia.Dodam,że app w Medulinie widziałam na zdjęciach,a wPagu są "no name"i może tu tkwi dabeł?
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 31.03.2008 09:22

Juz sie nie martwię :lol: .własnie przeczytałam,żeJames Bond płaci15euro od osoby za hotel z basenem i wyżywieniem!.Niepokoiłam się,że nasz app bedzie" garażem z wykutym okienkiem", bo ta cena jakaś niska :roll: Nie mniej proszę o opinie oBP Adriatyk :papa:
beata118
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata118 » 31.03.2008 11:26

Bylismy z biura Adriatyk na Pagu w 2003. Rezydentka p. Beata z miasta Pag tak wspaniale nam zarezerwowała apartament że w połowie musieliśmy się przenieść do innego. Nie informowała nas o tym wcześniej że to taki obóz wędrowny :( a dodam że byliśmy w dwie rodziny i dwójka małych dzieci 3 i 4 lata. Po prostu p. Beata zarobiła przy okazji naszego pobytu bo jak sie potem w Warszawie okazało mieliśmy być od początku w apartamencie nr 2. jednak ktoś przed nami przedłużył sobie pobyt i my bez wiedzy wylądowaliśmy obok. Od tej pory nie korzystamy z usług Adriatyku i nie polecamy p. Beaty z wyspy Pag i agencji Perla. Sami szukamy w inernecie i od tego czasu (5 lat) wszystko było ok. Na pocieszenie biuro Adriatyk zwróciło nam 10% kosztów.
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 31.03.2008 12:05

Dzięki Beata,no to niezbyt ciekawie się zapowiada :( .Cóż, klamka zapadła,na przyszłość będę unikała tego biura.Ale i tak z niecierpliwością oczekuje urlopu :coool: .W każdym razie po powrocie opiszę wrażenia, a pisać o nieuczciwych do końca biurach warto, żeby ktoś inny sie już nie "nadział"
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 31.03.2008 12:06

Ciekawe te ceny o jakich piszecie. Ja się chyba jednak zdecyduję na wyjazd w ciemno, bo poniżej 45 (m.w.) euro na necie nie mogę nic znaleźć :o wolnego oczywiście i w sezonie :evil:
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 31.03.2008 12:08

Jak chcesz to Ci cos polecę. Napisz dla ilu osób potrzebujesz apartament?
jonka83
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jonka83 » 31.03.2008 14:53

wikusia napisał(a):Juz sie nie martwię :lol: .własnie przeczytałam,żeJames Bond płaci15euro od osoby za hotel z basenem i wyżywieniem!.Niepokoiłam się,że nasz app bedzie" garażem z wykutym okienkiem", bo ta cena jakaś niska :roll: Nie mniej proszę o opinie oBP Adriatyk :papa:

Zdarza się, że biura podróży wynajmując kwatery podpisują umowę na cały sezon i negocjują super warunki z właścicielami, ale szukają też najtańszych miejsc.
Ja bez kliamtyzacji nie wypuściłabym się w te okolice. Ale zdarza się, że w pokojach są wiatraki
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 31.03.2008 16:52

stola1 napisał(a):Jak chcesz to Ci cos polecę. Napisz dla ilu osób potrzebujesz apartament?

Dla 2, szukamy towarzystwa po trosze, ale żadnych chętnych więc pozostaje dla 2.
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 31.03.2008 17:09

:D
Rozumię.
Odezwij się na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
leopantera
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leopantera » 31.03.2008 18:07

Za nasze pierwsze wakacje płaciliśmy taniej niż przewidywała taryfa
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link (app nr 2)
ale to dzięki manewrowi na miejscu (wcale nie zamierzony), tzn.
mieliśmy rezerwację u Toniego (bez wpłaty zaliczki). Przyjechaliśmy o kilka godzin za wcześnie i zanim Tonio dojechał (nie wiem skąd i gdzie był) zwiedziliśmy kilka innych apartamentów. Kiedy dojechał Tonio chyba z obawy, że pójdziemy gdzie indziej policzył nam taniej, a w dodatku dostaliśmy ten o którym wtedy marzyliśmy (byliśmy w nim 2+1)
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 02.04.2008 10:18

Nie zdziwcie się, jeżli ceny 2008 będą wyższe niż rok temu. W moim wypadku tak będzie choć to niewielka podwyżka. Orebic, czerwiec ale i tak 30E. Byłbym mocno zdziwiony gdyby ktoś w sezonie znalazł taniej no i na jako takim poziomie.
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 02.04.2008 10:33

Peligrosa, czy my się przypadkiem nie znamy z innego forum? Kojarzę ten nick.
Jakby co to mogę podesłać apartament dla 2, nie wiem tylko czy jeszcze mają tam wolne miejsca.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 02.04.2008 11:12

Korzystałam z biura Adriatyk w 2004 roku. Byliśmy w Novi Vinodolski w hotelu, własny dojazd..wszystko było w porzadku..
Jednak od kilku lat jeździmy w ciemno - na własna rękę do apartamentów i bardziej mi to pasuje:)
Nigdy nie płaciliśmy więcej niż 30E za apartament o bardzo dużym standardzie praktycznie przy plaży,jednak to zawsze jest początek września!
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 02.04.2008 21:16

Zraja napisał(a):Peligrosa, czy my się przypadkiem nie znamy z innego forum? Kojarzę ten nick.
Jakby co to mogę podesłać apartament dla 2, nie wiem tylko czy jeszcze mają tam wolne miejsca.

A może się znamy :) tylko że ja twojego nicka nie kojarzę :roll: gdzieś wyżej podałam maila, jeśli byś był skłonny wysłać namiary.
pzdr
peligrosa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) peligrosa » 16.04.2008 21:12

Nie mogłam się zdecydować (i w sumie nadal się zastanawiam) między Krkiem a Orebic. Znalazłam w Orebicu w sierpniu apartament dla 2 osób za 28 Euro, ale zrezygnuję z niego najprawdopodobniej, bo pojedzie z nami jeszcze 1 para i będzie trzeba szukać czegoś dla 4 osób. Już zadałam to pytanie w innym wątku, ale pozwolę sobie zadać je również tu - czy nie będzie problemu w sierpniu znaleźć apartamentu dla 4 osób? Także pytam jakich cen mogłabym się spodziewać?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Ceny za apartament - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone