maadoox napisał(a):....Zapraszam jednakze wszystkich do dyskusji.
.png)
daisykf napisał(a):No dobrze, mówimy o kasie, ale jak to można załatwić pod względem formalno-prawnym , bo przecież nie jesteśmy obywatelami CRO?

.png)
.png)
cena dzialki z prawem zabudowy na Ciovo w 2006 r. to 150 euro/m2 ...Guzior napisał(a):Jak pytałem gospodarza domu, w którym byłem w zeszłym roku ile chciałby za ten dom (30m od morza) na wyspie Ciovo niedaleko Trogiru i Splitu to rzucił kwotą 1 mln euro![]()
![]()
Nie wiem czy robił sobie jaja, ale może tyle wart jest grunt + dom...
Mówił też, że w jakiejś dzielnicy Splitu gdzie mieszkają np. gwiazdy chorwackiego tenisa, cena za bodajże 1 ar (za 1m2 to byłoby już masakrycznie dużo, więc chyba 1 ar) kształtuje się w granicach kilkunastu tys. euro![]()
No to nic tylko jechać i kupować hektary
.png)
misiekiandzia napisał(a):cena dzialki z prawem zabudowy na Ciovo w 2006 r. to 150 euro/m2 ...Guzior napisał(a):Jak pytałem gospodarza domu, w którym byłem w zeszłym roku ile chciałby za ten dom (30m od morza) na wyspie Ciovo niedaleko Trogiru i Splitu to rzucił kwotą 1 mln euro![]()
![]()
Nie wiem czy robił sobie jaja, ale może tyle wart jest grunt + dom...
Mówił też, że w jakiejś dzielnicy Splitu gdzie mieszkają np. gwiazdy chorwackiego tenisa, cena za bodajże 1 ar (za 1m2 to byłoby już masakrycznie dużo, więc chyba 1 ar) kształtuje się w granicach kilkunastu tys. euro![]()
No to nic tylko jechać i kupować hektary
.png)
mirko napisał(a):Nie wiem, jak na Hvaru ale mysle ze najlepiej kupić stary dom (kamien) i potem zrobić remont.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.