.png)
dids76 napisał(a):Odpisuję dopiero dzisiaj bo z powodów zawodowych trasę na północ musiałem zmienić i jechać przez Kraków a potem Dk7 (masakra) i S7 do Warszawy. Wczoraj powrót i przed samym zjazdem z S8 na A1 GM podpowiedziało żeby zjechać na Piotrków. Sprawdziłem natężenie i Piotrków był pomarańczowy a droga 91 pomarańczowa i czerwona więc pojechałem A1. Niestety pomimo niewielkiego ruchu po kilku km trafiłem na spore zatwardzenie. Okazalo się że w był dosyć poważny wypadek przed rondem w Kamieńsku i cała trasa w kierunku północnym była zablokowana już w Radomsku. Korek w kierunku południowym oczywiście spowodowali apacze bo cudownie się skończył zaraz za miejscem wypadku.![]()
Ps. Naprawdę bardzo się cieszę że do Chorwacji jeżdżę z południa Polski

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
SebastianM napisał(a):Dla mnie A1 po prostu dramat. Wjechaliśmy dzisiaj o 12.30 w Cieszynie do Polski, jest 17.30 kończymy jeść obiad w Oberży Złoty Młyn za Piotrkowem.... Niespełna 300 km w 6.5 godziny.... a gdzie Gdańsk jeszcze ?? .
.png)
Nic, na odcinku od Częstochowy do Piotrkowa jest jedna wilka budowa.Ural napisał(a):
Co to się dzieje z tymi drogami.
.png)
dids76 napisał(a):BMC napisał(a):Dramat
Jeżdżę tamtędy średnio co dwa tygodnie, nie ma innego wyjścia jak tempomat ustawiony na 80km/h
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi