Buber napisał(a):...
mały BONUSIK - mianowicie pielgrzymka![]()
Też tam pielgrzymowałam
. Pomijając nawet aspekt religijny - bardzo widokowe miejsce .png)
wojan napisał(a):... Piękne dzięki za kolejną i polecam się na przyszłość ... Pozdravki
marze_na napisał(a):...
Też tam pielgrzymowałam. Pomijając nawet aspekt religijny - bardzo widokowe miejsce
piekara114 napisał(a):I jaram byłam
Katerina napisał(a):Gumowa szynka - idealny prezent z podróżyMasz może zdjęcie takiej?
![]()
...
.png)

.png)

.png)

.png)

.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Szczerze mówiąc to z Meteorami to mi się Montserrat nie kojarzy z jednego powodu: sanktuarium jest OGROMNE, tam trzeba się sporo uchodzić
piekara114 napisał(a):Pamiętam, że jak tam byłam to ogonek był spory, ale szybko szło, a pod samą Madonną to pilnowali żeby nie zatrzymywać się tylko pokłonić i kto chce dotknąć kuli trzymanej w ręce przez Madonne... I jeśli dobrze pamiętam to Madonna w 2001 nie była za szkłem...
.png)
Witam serdecznie Wszystkich.
Relacja ma być w zamyśle techniczno - zdjęciowa.
Dużo nad tym wyjazdem siedziałem, planowałem i szkoda byłoby to zapomnieć.
Na początku każdego godzinnego bloku jest kilka śpiewanych z zaangażowaniem utworów, a potem wychodzi tancerka, która na 4 metrach kwadratowych czyni cuda.
Klimat jest niesamowity, wspaniała muzyka i taniec, widzowie po ciekawszych fragmentach krzyczą "Ole.... "![]()
Są tam właściwie sami miejscowi (których pewnie trudno zadziwić, bo niejedno widzieli), byliśmy chyba jedynymi cudzoziemcami.
Zdjęcia mam niestety ze smartfona. Ich robienie nie jest źle widziane.
Chyba wszyscy to robili (może z wyjątkiem pierwszego rzędu, żeby nie rozpraszać wykonawców), niektórzy nagrywali filmy.
.png)

.png)
Buber napisał(a):Lidia K napisał(a):Zawsze myślałam, że my rzucamy się na poznanie nowego skrawka na ziemi ale Ty to dopiero dałeś przykład jak się należy przygotować do zwiedzania i ile można w tak krótkim czasie zobaczyć. ...