I jeszcze raz gratuluję Maratończykowi maratonu - nie wiem jak można tyle przebiec, zawsze szczerze podziwiam

.png)

.png)
.png)
.png)
. Życzę Wam udanego zwiedzania.Mikromir napisał(a):Do Barcelony wybieram się po raz kolejny w lutym, tym razem z córką, więc aktualne wskazówki i linki będą dla mnie ogromnie przydatne.
Dawniej, kiedy wyjeżdżaliśmy tylko raz w roku, pisanie relacji było łatwiejsze. Teraz, gdy wyjazdy się mnożą, mam za dużo materiału a za mało czasu i nie wiem, na opisywanie którego wyjazdu się decydować.morgana napisał(a):No i czekam na kolejną relację skądś.
Wróciliśmy z Cypru w niedzielę. Może faktycznie warto rozpocząć relację teraz, póki mam tę wyspę świeżo w głowie.piekara114 napisał(a):Mam nadzieję, że pokażesz nam teraz Cypr swoim okiem...
Dziękuję w imieniu GrześkaKapitańska Baba napisał(a):I jeszcze raz gratuluję Maratończykowi maratonu - nie wiem jak można tyle przebiec, zawsze szczerze podziwiam
..png)
No faktycznie, Paryż jest pierwszy w kolejce. Po nim Włochy, Praga i dopiero na końcu Cypr. Klęska urodzajuAgaGy napisał(a):A Paryż?
.To chyba muszę ruszyć z ParyżemAgaGy napisał(a):Ja tam ciągle zaglądam do działu Francja z nadzieją, ze zaczęłaś pisać.
Miło miAgaGy napisał(a):Może mało komentuję, ale są użytkownicy, których relacji nie pomijam
..png)
majkik75 napisał(a):Dej przepis, dej![]()
.png)
morgana napisał(a):majkik75 napisał(a):Dej przepis, dej![]()
Oczywiście, bardzo proszę. Trza się dzielić dobrem.
https://www.rozkoszny.pl/sernik-quattro-formaggi-cztery-sery/
Muszę zrobić