Zillertal, Cesenatico- lipiec 2012 i Zugspitz Arena
Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Lednice, możesz mi powiedzieć, czy Zillertal Activcard upoważnia również do przejazdu z Mayrhofen do Innsbrucka? I nie wiesz może, czy w cenie karty jest przejazd zabytkową kolejką Zillertalbahn?
totylkoja napisał(a):Lednice, możesz mi powiedzieć, czy Zillertal Activcard upoważnia również do przejazdu z Mayrhofen do Innsbrucka? I nie wiesz może, czy w cenie karty jest przejazd zabytkową kolejką Zillertalbahn?
Mogę powiedzieć
Zillrtal Active Card upoważnia do przejazdu do Jenbach Z Jenbach do Innsbrucka trzeba dokupić bilet
W cenie karty można jeździć, ile się chce Zillertalbahn, ale nowymi wagonami, do zabytkowego pociągu potrzebny jest dodatkowy bilet. Z tym że posiadacze karty mają zniżkę 55%
Bardzo Ci dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! Właściwie to nawet chodziło mi o potwierdzenie informacji, które zebrałam, ale nie byłam ich pewna w 100% Pozdrawiam