MarDomi napisał(a):Pokazałeś piękne miejsca, fajna relacjaniedługo niektóre skonfrontuję
![]()
Dzięki.
Liczę na relację ...
Pozdrawiam.
.png)
kulka53 napisał(a):Zdecydowanie nie
Bardzo fajna relacja z atrakcyjnych wakacji
kulka53 napisał(a):ze świetnymi zdjęciami
kulka53 napisał(a):do tego napisana w znakomitym tempie
kulka53 napisał(a):uświadomiłeś mi, że Jońskie potratowaliśmy zbyt pobieżnie i koniecznie trzeba będzie się tym kiedyś zająć.
kulka53 napisał(a):I mam nadzieję, że nie po raz ostatni
kulka53 napisał(a):Na wspomnienia z poprzedniego roku pewnie Cię już nie namówię
.png)
agata26061 napisał(a):Oczywiście, że się nie rozczarowałam. Pięknie pokazujesz Grecję. Lefkada w planach może jeszcze nie za rok, ale za 2 lata pomyślimy o niej bardzo poważnie
Dzięki za relację i pozdrawiam
.png)
mszkudlarek36 napisał(a):Świetna relacja z ładnymi fotkami.
mszkudlarek36 napisał(a):Praktycznie te same miejsca odwiedzę w tym roku
mszkudlarek36 napisał(a):No i jeśli nie będziesz miał nic przeciwko na pewno będę miał jeszcze do Ciebie kilka pytań odnośnie tego wyjazdu, ale to już na priv żeby nie zaśmiecać Ci wątku
.png)
kmichal napisał(a):mszkudlarek36 napisał(a):Praktycznie te same miejsca odwiedzę w tym roku
... już zazdroszczę ... liczę na relację ......
kmichal napisał(a):... śmiało można tutaj pytać ... jeżeli będę mógł tylko pomóc to nie ma sprawy, a przy okazji info może się przydać innym planującym podobne klimaty wakacyjne ......
Pozdrawiam.
.png)
mszkudlarek36 napisał(a):Relacja będzie na 100 %, ale musisz poczekać tak do sierpnia
mszkudlarek36 napisał(a):Mógłbym poprosić o namiary na firmę, w której wynajmowałeś samochód na Kefalonii?
Czy dużo wcześniej rezerwowałeś auto? Ja chciałbym zarezerwować dopiero podczas pobytu tam, czy jest taka możliwość?
.png)
ajdadi napisał(a):Michał udało mi się nadrobić relację po krótkim wyjeżdzie....a tu już jej koniec
ajdadi napisał(a):W każdym razie relacja jak i fotki super....szkoda ,że to już koniec...
Gratuluję debiutu.....pozdrawiam
.png)
kmichal napisał(a):
... firma nazywa się Pama Travel ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ) i znajduje się po przeciwnej stronie portu w stosunku do przypływających promów z Lefkady ... pod wypożyczalnią są słynne fiskardzkie lody - drogie jak jasna chol...; ale mega przepyszne ......
... ja rezerwowałem kilka miesięcy przed, ale to była taka wstępna rezerwacja ... zależy w jakim terminie jedziesz - jak poza sezonem to sądzę, że rezerwacja jest zbędna, ale zawsze można wysłać e-maila i się dowiedzieć ... z tego co pamiętam jest czynna od godz. 9:00 ......
Pozdrawiam.