xiongmao napisał(a):Jakby ktoś miał namiar w okolicy Rogoznicy to stopy będę całować
Bardzo dobre czerwone lane prosto z kadzi trafiliśmy w Vodice na ul. Tonca lub równoległej (w oknie karton z informacją, w środku Chorwaci, fajki i partyjka w karty
.png)
xiongmao napisał(a):Jakby ktoś miał namiar w okolicy Rogoznicy to stopy będę całować
.png)
A co do rezerwacji na przyszły rok - na większość wiadomości nie dostałam odpowiedzi
.png)
kasia.2377 napisał(a):No właśnie, ja wysłałam dziesiątki maili i połowa w ogóle nie odpisała....
.png)
kasia.2377 napisał(a):
No właśnie, ja wysłałam dziesiątki maili ...

alechandro napisał(a): Kiedy jechałem do cro w 2000 roku to Chorwaci byli miłymi i gościnnymi ludźmi na ogół bez wyjątku dla których turysta był człowiekiem pożądanym

Rysio napisał(a): w 2011 wino miałem limitowane do 3 litrów na pobyt a teraz mam bez ograniczeń (nawet i 3 litry na dzień)![]()
.png)
kasia.2377 napisał(a):A co do rezerwacji na przyszły rok - na większość wiadomości nie dostałam odpowiedzi
No właśnie, ja wysłałam dziesiątki maili i połowa w ogóle nie odpisała....nie rozumiem kompletnie takiego podejścia do klienta. Niektórzy mimo że już mają zajęty sezon 2017, bo zdarzali się tacy, potrafili odpisać od razu i to mi się podoba, bo wiem na czym stoję.
Ja szukam dla grupy 12-osobowej więc zaczęłam wcześniej niż w zeszłym roku żeby mieć w czym wybierać, a tu się okazuje że połowa na maile nie odpisuje, część nie ma dla nas tylu miejsc albo ceny z kosmosu, pozostaje tylko kilka w miarę interesujących ofert, no ale szukam dalej
.png)
anakin napisał(a):Generalnie od dawna twierdzę, że Chorwatom się w d.....poprzewracało, są jednak wyjątki od reguły.
I takich wyjątków należy szukać rezerwując apartmana.
anakin napisał(a):Kontakt z właścicielem tylko mailowy, słowa nie zamieniliśmy, na oczy się nie widzieliśmy.

sdolas napisał(a):Tak jak piszecie, w d.. się poprzewracało, bo to fakt i jest to zjawisko całkiem normalne.
Jest klient który daje co roku więcej, sąsiedzi podnoszą jeszcze więcej, to dlaczego nie windować cen![]()
Wiadomo że my jako europejski naród ciut mniej zamożny, postrzegamy to jednak inaczej.
Dla nas w Cro po prostu zaczyna być za drogo, gdzie dla turystów innych narodowości są to wydatki na normalnym poziomie.

sdolas napisał(a):Anakin
Więc albo masz farta, że tak dobrze udało Ci się trafić, albo ... po prostu forum![]()
alechandro napisał(a):Włoch tak nie robi.
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne